Neler Yeni

Gencer gaming den aldığım 9.999₺ fiyatlı sistemden kıvılcım çıktı

mwasnq

80+
Beyeler bundan 1-2 hafta önce donanım arşivi imzalı sistemi aldim gençergamingden 6650XT olan evime geldi ekran kartını taktım düzgünce kablosunu bağladım ve powerin fişini prize taktım açma düğmesine bastım ve bi patlama çıktı küçük bi patlama kıvılcım gibi, şalter atmış gibi küçük bi patlama oldu ve kapandı tekrardan bu nedwn olmuş olabilir? Prizdemi sorun vardı? Hangi parçalar zarar görmüş olabilir? Usb takma yerinde usb çoklayıcı ve usb belleğim takılıydı ekran kartında monitorum takılıydı P yazan yerde ismini tam hatırlamıyorum başkada bir şey takılı değildi sorunu yaşayanlar ve bilenler yardım edebilirmi

CanR6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Kenan C.
Steam
canr6
powersupply yanmıştır gönderin gencer gaming'e garantiden hal olur.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
muhtemelen kablolar düzgün takılmamış. Parçalar yanmadıysa sıkıntı yok aksi takdirde kullanıcı hatası olarak seni sorumlu tutarlar

mwasnq

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muhtemelen kablolar düzgün takılmamış. Parçalar yanmadıysa sıkıntı yok aksi takdirde kullanıcı hatası olarak seni sorumlu tutarlar
Önceden test ediliyor diye güvenip almayı tercih ettim. Bugün desteği aradığımda kendilerini hiç katmadılar bana bir tanıdık bilgisayar uzmanına götürün hasar raporu çıkarsınlar siz garantiye verin dediler ben ne anlarımki Garanti işlerinden :D size göndereyim dedim sanki yapmak istemezmiş gibi biz yaparsak cok uzun sürer falan filan lafı yaptılar. Ve bana prizde topraklanma vardır falan dedi sizce priz degistirip bir daha denemelimiyim? Yoksa direk gencergaminge gönderip 1-2 ay sonra elime geçmesini mi bekleyeyim

rave

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
Önceden test ediliyor diye güvenip almayı tercih ettim. Bugün desteği aradığımda kendilerini hiç katmadılar bana bir tanıdık bilgisayar uzmanına götürün hasar raporu çıkarsınlar siz garantiye verin dediler ben ne anlarımki Garanti işlerinden :D size göndereyim dedim sanki yapmak istemezmiş gibi biz yaparsak cok uzun sürer falan filan lafı yaptılar. Ve bana prizde topraklanma vardır falan dedi sizce priz degistirip bir daha denemelimiyim? Yoksa direk gencergaminge gönderip 1-2 ay sonra elime geçmesini mi bekleyeyim
en temizi daha fazla uğraşmadan göndermek ben öyle yapardım kendileri halletsinler

Öğrenen_biri

80+ Bronze
direkt gönderin

mwasnq

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakın baktığımda ortada siyah plastik gibi bir şey çok feci erimişti adama sordum oda onayladı garantiye gondericem yardımcı olanlara teşekkürler

mwasnq

80+
Kargoyu gönderdiğimden beri düşünüyorum ekran kartını takmak için ben ekstradan kasanın bir parçasını sökmüştüm fakat bana test edilip yollanılıyor ise bu kapakçığın zaten açık olarak gelmesi gerekmiyormu? 2 tane açıktı.

Top Bottom