Neler Yeni

Gençer Gaming garanti için cevap vermiyor.

federalper

80+ Silver
Gençer Gaming'den nisan ayında aldığım mouse da problem çıktı. Garanti için sitelerinden kendilerine yazdım bana 2 tane irtibat numarası verildi kaç gündür yazıyorum arıyorum ama cevap vermiyorlar. Nasıl ulaşabilirim daha önce yaşayan var mı böyle bir durum.
@GENCERGAMİNG

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,576
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Direkt servisiyle iletişime geçip yollamak hem daha hızlı hem daha sağlıklı olur. Aracı sokmayın araya.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,576
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

federalper

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En temizi o. Diğer türlü aracıya yolluyorsun onlar biriktirip yolluyor takibi falan zorlaşıyor garantinin.
Endeks bilişim bakıyormuş garanti işine. Endeks bilişimi aradım satın aldığınız firmadan gönderim sağlayabilirsiniz diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Endeks bilişim bakıyormuş garanti işine. Endeks bilişimi aradım satın aldığınız firmadan gönderim sağlayabilirsiniz diyorlar.
Mecbur Gençer Gamingin yollaması lazım sanırım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,576
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Mecbur Gençer Gamingin yollaması lazım sanırım.
Bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi? Millet Endeks'e ürün yolluyor çünkü hep.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Endeks çakallık yapıyor kargo ücretini ödememek için. Size kakalamaya çalışıyor. O yüzden aldığın firmaya yönlendiriyor.
Bana ücretsiz kargo kodu verin ürünü garantiye yollayacağım de. Göndermezlerse thh ve cimere şikayet edeceğim de.
Gönderirken siz ödeyin geri yollarken biz ödeyelim diye laf salatası yaparlarsa da kabul etme. İki tarafı da onlar karşılamak zorunda.

Son düzenleme:

federalper

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Endeks çakallık yapıyor kargo ücretini ödememek için. Size kakalamaya çalışıyor. O yüzden aldığın firmaya yönlendiriyor.
Bana ücretsiz kargo kodu verin ürünü garantiye yollayacağım de. Göndermezler thh ve cimere şikayet edeceğim de.
Gönderirken siz ödeyin geri yollarken biz ödeyelim diye laf salatası yaparlarsa da kabul etme. İki tarafı da onlar karşılamak zorunda.
Şimdi bir daha arıyorum operatörlerimiz meşgul ayağı çekiyorlar :D

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
Merhabalar, ürünleri distribütör firmaya garantiye göndermek süreci daha hızlı sonuçlandırmaktadır. Bu yüzden Süreci Endeks Bilişim ile sürdürmek daha iyi olacaktır. İlgili ekiple iletişime geçip detaylı destek alabilirsiniz.

federalper

80+ Silver
@GENCERGAMİNG ilgilenme şansınız var mı sizin üzerinizden göndersek.

Merhabalar, ürünleri distribütör firmaya garantiye göndermek süreci daha hızlı sonuçlandırmaktadır. Bu yüzden Süreci Endeks Bilişim ile sürdürmek daha iyi olacaktır.
Kargo ücreti ödemem gerektiğini söylüyorlar arkadaşın dediği gibi cimer vs dedim ama tın yok. Ücretsiz göndermek istiyorum.

Top Bottom