Güvenilir. Ne aldın ucuz DDR4 RAM falan varsa bana da at lazımBu siteden ram aldım sizce güvenilir mi?
Kargoları biraz uzun sürebiliyor ama güvenilirBu siteden ram aldım sizce güvenilir mi?
GüvenilirdirBu siteden ram aldım sizce güvenilir mi?
Firmaya bağlı. Geçen haftalarda PTT Kargo ile bir siparişim oldu 6 gün aynı yerde bekledi öyle dağıtıma çıktıDün akşam aldım bugün kargoya vermişler bence haftaya pazartesi elinde olur diye düşünüyorum.
GüvenilirdirBu siteden ram aldım sizce güvenilir mi?
Evet. Yalova'da zaten mağazası. Modern bir apartman daha birkaç senelik. Ana caddelerden birinin orada anladığım kadarıyla.Bu siteden ram aldım sizce güvenilir mi?
Ptt rezalet o konuda malesefFirmaya bağlı. Geçen haftalarda PTT Kargo ile bir siparişim oldu 6 gün aynı yerde bekledi öyle dağıtıma çıktı
Bekliyorum bakalım.Evet. Yalova'da zaten mağazası. Modern bir apartman daha birkaç senelik. Ana caddelerden birinin orada anladığım kadarıyla.
Güvenilir ben Şubat gibi sistem aldım cuma günü aldım salı günü ulaştı elime sadece işlemcinin kutusunu yollamadilar ona sinir oldum onun dışında iyiBu siteden ram aldım sizce güvenilir mi?