3 arkadaş aldık ben gençerden aldım diğerlerinden biri benden sonra sipariş verdi başks yerden onun ki önce geldi benimi onun kasası geldiği gün kargoya verildi kesinlikle tavsiye etmiyorum gençer gamingi
gencer için normal bi durum arkadaşa 3 haftada gelmişti09.12 de verdiğim sipariş hala. Gelmedi daha önce siteden alışveriş yapan varmi normal mi bu durum siparişi iptal etmelimiyim?
Bu hafta da biterse 3 cu haftaya giricem bendegencer için normal bi durum arkadaşa 3 haftada gelmişti
Express kargo almadiysan normal09.12 de verdiğim sipariş hala. Gelmedi daha önce siteden alışveriş yapan varmi normal mi bu durum siparişi iptal etmelimiyim?
Valla incehesap bile yoğun olmasına rağmen 3 günde getirdi. Hazır sistemiya allah aşkına ayda en fazla 200-300 sistem satan bir yer nasıl yoğunluk yaşayıp bu kadar günde sipariş göndermez. ince, itopya falan olsa anlarım da
Aynen öyleya allah aşkına ayda en fazla 200-300 sistem satan bir yer nasıl yoğunluk yaşayıp bu kadar günde sipariş göndermez. ince, itopya falan olsa anlarım da
Bir şeyi rayına oturtmak mesele zatenValla incehesap bile yoğun olmasına rağmen 3 günde getirdi. Hazır sistemi