Neler Yeni

Gençergamin arızalı ürünü almıyor

Gkntrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökhan
Merhaba donanımarişivi YouTube kanalında 4 eylülde tavsiye edilen sistemi gençergaming den satın aldım bugün elime ulaştı. Ekran kartını taktığımda güç gelmedi . USB’ler çalışmıyor. Başka bir pcdeki ekran kartını taktım gene çalışmadı. 1 saat uğraşmama rağmen bir türlü olmadı. Müşteri hizmetleri teknik servise yönlendirdi. Ürünü distürübitör firmaya göndermemi geri iade almadıklarını söyledi. 1 saatlik ürün Allah tan korkun niye iade almamak için uğraştırıyorsunuz? Bütün hevesim kursağımda kaldı.

şahin doğan

80+ Platinum
Ürünü teknik servise gönderip kontrollerini yapmaları lazım. Ondan sonra iade alırlar anca.

Thadox

80+ Bronze
Merhaba donanımarişivi YouTube kanalında 4 eylülde tavsiye edilen sistemi gençergaming den satın aldım bugün elime ulaştı. Ekran kartını taktığımda güç gelmedi . USB’ler çalışmıyor. Başka bir pcdeki ekran kartını taktım gene çalışmadı. 1 saat uğraşmama rağmen bir türlü olmadı. Müşteri hizmetleri teknik servise yönlendirdi. Ürünü distürübitör firmaya göndermemi geri iade almadıklarını söyledi. 1 saatlik ürün Allah tan korkun niye iade almamak için uğraştırıyorsunuz? Bütün hevesim kursağımda kaldı.
Forumda gördüğüm herkese gençer gamingden asla ürün almayın diyor bir şekilde ikna etmeye çalışıyorum. Sizi vaktinde uyaramamış olmak beni üzdü
Geçmiş olsun inşallah hakkını alırsın.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Elvan kocer
Git zorla biraz almazlarsa süresi geçmediyse tabi git tüketici hakem heyetine başvur

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,802
İsim
Kerem Çavuş
thh başvurmak saçmalık olur şu an mecbur teknik servise gidip kontrollerinin yapılması lazım sonrasında da zorluk çıkarırlarsa başvurursun

Gkntrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemi bilgisayarcıya gösterdim kablo bağlantısı yapılmamış. Sözde montaj için 1 hafta bekledim özensiz toplanmış. Sistem çalışıyor kutudan garanti ve fatura çıkmadığı gibi meil olarak da gelmedi.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Sistemi bilgisayarcıya gösterdim kablo bağlantısı yapılmamış. Sözde montaj için 1 hafta bekledim özensiz toplanmış. Sistem çalışıyor kutudan garanti ve fatura çıkmadığı gibi meil olarak da gelmedi.
Yanlış anlamayın Ekran kartını takıp güç kablosunu takmadığınızdan o kadar eminim ki... Kablo bağlantısı dediğiniz 24 pin anakart 4 yada 8 pin işlemci güç kablosu zaten başka bağlantı yok.

Leaden_Viever

80+ Bronze
sistem şuan çalışıyorsa bırakın diyecektim garanti faturada çıkmadı diyorsunuz firma ile aranızda halletmeyi çalışın davaya thhye götürürseniz iş çok uzar

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
@GENCERGAMİNG Arkadaşın ne yapması gerekiyor?

Top Bottom