Neler Yeni

GENÇLİK SİZCE NEREYE GİDİYOR?

semhrfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih
Herkese iyi günler gençlerin çoğu ( 14 - 19) yaş aralığı maalesef hepsi cebinde çakı tas kafa saç traşı ve adidas takımla dolaşıp kendilerini mafya zannederek sorun çıkartıyolar azcık göz teması kurmanız bile onlara kavga edicek sebebiyet çıkarmaya yeter sizce gençlik neden böyle ben şahsen en büyük efendiliğin kavga etmemek olduğunu düşünüyorum ama artık bu dönemde kavga etmeyi sevmemek vb. şeyler zayflık gibi gösteriliyo

sizce bu durum neden böyle ve nasıl düzeltebiliriz kafa açtıysam k.b ama dertleşmek istedim biraz.

Rulep

80+ Gold
ailelerin bilinçsiz olması çocuklarında beklemiyorlar veya saatlerce çalışmak zorunda kaldıkları için çocuklarına vakit ayıramıyorlar. çevrendeki 5 kişinin ortalamasın hesabı çevrende it kopup kim varsa onlara özeniyorlar sonra böyle çoğalıyor çıkıyor kütüphanelerde bir yerlere gelebilmek için çalışan insanlarda varda işin sonu eğitime çıkıyor

Yeiz8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cihan bey
Dediğin tipler aile şiddeti yüzünden bu hale gelmiş insanlar. Babalarının yüzüne normalde hiçbir kadın bakmayacakken kuzenleriyle veya görücü usülü ile zorla evlendikleri için evliliklerinde kadına, çocuğa sürekli şiddet uyguluyorlar. Böyle yetişen bi çocuktan elinin kalem tutmasını bekleyemezsin. Zaten çevresinden kazandığı hiçbirşey olmadığı için iq seviyesi de minimum seviyeye düşüyor ve günümüzdeki gibi oluyorlar. Üstüne bir de bu iqsü düşük, saldırganlığa felaket yatkın bu çocuklara sıfır bir, çukur gibi dizileri servis edersen de beyinlerinin etkilenip gergin, saldırgan, agresif, potansiyel katil olmaları çok da beklenmedik olmuyor. Şimdiki çocuklar büyüdüğünde asıl kıyamet o zaman kopar bu ülkede. Aileleri iğrenç yetiştiriyor, hatta yetiştirmiyor.

Top Bottom