kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Peki bir sistem önerir misiniz? ryzen5 3600 x ve rx 5700 xt ekran kartı olmasını özellikle istiyorum
Bütçe nedir?
Peki bir sistem önerir misiniz? ryzen5 3600 x ve rx 5700 xt ekran kartı olmasını özellikle istiyorum
no no no no olamaz ! bench puanları aynı aralarında sadece mhz farkı var dediğim gibi no no no !!!No no no no! aynı değiller s2h hem daha ucuz hem daha kaliteli istersen soralım @crazyreign
heh adamımız geldi size şahane bi sistem toplasın benden bu kadar anakart konusunda etiketleyebilirsin konu sahibi dostumBütçe nedir?
9200 TlBütçe nedir?
daha ucuz ve daha iyi s2h gibi bi anakart varken asus prime msi m-a tercih edilemez!no no no no olamaz ! bench puanları aynı aralarında sadece mhz farkı var dediğim gibi no no no !!!
9200 TL
tamam dostum sen a320 al (!!!!!)bench puanları aynı diyorum hala daha iyi diyorsun !!!!!!!daha ucuz ve daha iyi s2h gibi bi anakart varken asus prime msi m-a tercih edilemez!
En azından driver sorunu yok hocam yapıştırın 2070S’i !O fiyata RX 5700 XT'den %10 daha performanslı olan 2070S çıkar. 2070S'li topluyorum. Sıkıntı var mı?
B450 S2H diyorum b450 s2h allahım yatamam dostum sen a320 al (!!!!!)bench puanları aynı diyorum hala daha iyi diyorsun !!!!!!!
Peki fiyat ve anakartları iyi olan bir sistem önerir misiniz?Fiyat ve Anakart’lar kötü
Bu arada s2h diğer anakartlardan daha iyi.tamam dostum sen a320 al (!!!!!)bench puanları aynı diyorum hala daha iyi diyorsun !!!!!!!
Ohh valla sinir hastası olacam yaBu arada s2h diğer anakartlardan daha iyi.
Bilip bilmeden konuşma!