Öneri Genel Kullanım İçin Kulaklık Önerisi / 750 TL

Aluqah

80+
Reaksiyon skoru
58
Merhaba arkadaşlar,

Müzik dinlemek, film/dizi izlemek ve oyun oynamak amaçlı kullanacağım fakat oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar değil. Daha çok strateji ve hikaye temalı oyunlar. Yani öyle ses kasma ve 7.1 muhabbetlerine girmeyelim hiç.
Bunun dışında malum virüs nedeniyle toplantılar da internet üzerinden yapılmaya başlandı. O yüzden mikrofon kalitesi de önemli benim için. Arkadan cızırtı, uğultu gelmemesi lazım.
Bütçe olarak 750 TL'ye kadar çıkabilirim.

Şu özelliği de olsa fena olmaz diyebileceğim özellikler:
Kablosunun çıkarılabilir olması,
Mikrofonunun çıkarılabilir/arkaya katlanabilir olması,
Kulak padlerinin değiştirilebilir olması,
Telefonlarla da kullanılabilir olması.

cloud 2 alırdım aldım da memnunumm çok iyi

cloud 2 alırdım aldım da memnunumm çok iyi
Bütçeyi biraz zorluyor şu an. İndirim denk gelirse değerlendirebilirim.
Artics 5'te söylediğim özelliklerin hepsi var gibi görünüyor, mikrofon kalitesi de izlediğim videolara göre çok iyi. Ama nedense bu forumda çok fazla eleştiriliyor.
Bunlardan birini kullanıyor musunuz?

Youtube den arctis 3 ve arctis 1 in incelemelerine bakın bu 2 kulaklığı öneririm incelemelerdeki mikrofon testlerine göre sen seç ikiside çok iyi kulaklıklar

Artics 5'te söylediğim özelliklerin hepsi var gibi görünüyor, mikrofon kalitesi de izlediğim videolara göre çok iyi. Ama nedense bu forumda çok fazla eleştiriliyor.

Ben kullanmadım ama yorumlara göre fena değil gibi

İnternette genel olarak yorumları iyi her ikisinin de . Yanlış hatırlamıyorsam donanım arşivinin hs70 inceleme videosu da vardı onu da izleyip biraz fikir sahibi olabilirsiniz. Umarım istediğiniz kulaklığı uygun fiyata bulursunuz.

Dostum ses kasma önemli degil anladiğım kadarıyla. Arctis 1 Wireless alın rahat olsun yeter senin icin. Normalde Arctis önermem ama ses kasma olayı yoksa Arctis 1 daha önemli. Yalniz müzik performansı kötü Arctis serisinin.

Dostum ses kasma önemli degil anladiğım kadarıyla. Arctis 1 Wireless alın rahat olsun yeter senin icin. Normalde Arctis önermem ama ses kasma olayı yoksa Arctis 1 daha önemli. Yalniz müzik performansı kötü Arctis serisinin.
Aynen öyle hocam. Ses kasmalık bir oyun portföyüm yok. Dediğim gibi dizi/film/müzik için güzel performans versin ve mikrofonda da temiz bir ses iletsin benim için yeterli. Ekstra olarak ilk mesajımda yazdığım özellikler de olursa tadından yenmez :)
Arctis 1 wireless bütçeyi biraz aşıyor gibi.
700 TL'ye Arctis 5 2019 edition buldum. Sizce bu paraya değer mi ya da benzer fiyatlara daha iyisi var mıdır?

Aynen öyle hocam. Ses kasmalık bir oyun portföyüm yok. Dediğim gibi dizi/film/müzik için güzel performans versin ve mikrofonda da temiz bir ses iletsin benim için yeterli. Ekstra olarak ilk mesajımda yazdığım özellikler de olursa tadından yenmez :)
Arctis 1 wireless bütçeyi biraz aşıyor gibi.
700 TL'ye Arctis 5 2019 edition buldum. Sizce bu paraya değer mi ya da benzer fiyatlara daha iyisi var mıdır?
Müzik olarak tatmin etmez. Diğer özellikler işinizi görur ancak Arctis alacak olsam sadece Arctis 1 alirdım ki Drop Plus varken alınmaz. HS70 bakabilirsiniz. Ya da Cloud ll Alpha falan. Onlar müzik konusunda cok daha iyiler.

Müzik olarak tatmin etmez. Diğer özellikler işinizi görur ancak Arctis alacak olsam sadece Arctis 1 alirdım ki Drop Plus varken alınmaz. HS70 bakabilirsiniz. Ya da Cloud ll Alpha falan. Onlar müzik konusunda cok daha iyiler.
Açıkçası Cloud II de hoşuma gitti fakat 5 yıl önce piyasaya çıkmış bir model. Onda kullanılan teknoloji biraz eskide mi kaldı diye düşünmüyor değilim.
2 yıldır Samsung telefonlarla verilen kulakiçi kulaklığı kullanan biri olarak benim için tüm modeller devrim niteliğinde olacak ama işte almışken en iyisini alma derdindeyim :)
HS70'i de beğendim. İstenildiği zaman kablolu da kullanılabilme özelliği olsaydı direkt alacaktım. Şimdilik bekliyorum.

Açıkçası Cloud II de hoşuma gitti fakat 5 yıl önce piyasaya çıkmış bir model. Onda kullanılan teknoloji biraz eskide mi kaldı diye düşünmüyor değilim.
2 yıldır Samsung telefonlarla verilen kulakiçi kulaklığı kullanan biri olarak benim için tüm modeller devrim niteliğinde olacak ama işte almışken en iyisini alma derdindeyim :)
HS70'i de beğendim. İstenildiği zaman kablolu da kullanılabilme özelliği olsaydı direkt alacaktım. Şimdilik bekliyorum.
Mesela profesyoneller bile 15 yıllık stüdyo kulakliğı kullaniyor. Cloud ll hala alınır. Anakartınız nedir? Ona gore Cloud Alpha alın ya da almayın diyeceğim. Madem Cloud ll içinize sinmedi onu deneyelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri