kask varken kullanılmıyor mu knk spor da vs de kullanacağım motor üzerinde özellikle belirtme amacım kask takınca rahatsız etmesin sığabilsin diye.Motor üzerine kulaklık? Kask? İntercom?
Aslında zor oluyor kulak içi bile olsa kaskı takarken çene kilidine iyice asılmak gerekiyor. Eğer zaten kolay giriyorsa kask ölçünü kontrol etmeni öneririm.kask varken kullanılmıyor mu knk spor da vs de kullanacağım motor üzerinde özellikle belirtme amacım kask takınca rahatsız etmesin sığabilsin diye.
knk tam oturuyor kafama xiomi kullanıyorum şuan ama çok eskidi artık sorun oluşturmuyor da kulağımın içinde kayboluyor zaten.Aslında zor oluyor kulak içi bile olsa kaskı takarken çene kilidine iyice asılmak gerekiyor. Eğer zaten kolay giriyorsa kask ölçünü kontrol etmeni öneririm.
Ben xiomi earbuds ile kullanmıştım ama knmasterın intercomlarını tavsiye ederim sesi çok iyiknk tam oturuyor kafama xiomi kullanıyorum şuan ama çok eskidi artık sorun oluşturmuyor da kulağımın içinde kayboluyor zaten.
kablosuzKablolu kulak içi mi kablosuz kulak içi mi? arıyorsunuz?
bakacağım teşekkür ederimBen xiomi earbuds ile kullanmıştım ama knmasterın intercomlarını tavsiye ederim sesi çok iyi