Neler Yeni

Genel Uygulama Kiti Karşılaştırması: Google vs Microsoft

Hangisi daha işlevsel?

• Oy kullanan toplam üye
    12

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Lütfen uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmayıp da direkt sırf MS olduğu için MS ya da sırf Google olduğu için Google demeyin. Anketteki işlevsellik kelimesine dikkat edin.

GoogleMicrosoft
Google Arama MotoruBing Arama Motoru
Google Bard AIMS Bing AI
Google DriveMS OneDrive
Google DökümanlarMS Word
Google TablolarMS Excel
Google SunumlarMS Powerpoint
Google CalendarMS Outlook
Google KeepMS OneNote
Google MeetMS Teams
Google ChatMS Teams
Google TranslateMicrosoft Translator
Google ChromeMS Edge

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chrome yerine Edge ve Word/Excel/Powerpoint üçlüsü. Bunlar değişmez benim için, Microsoft önde. Geri kalan her şeyde Google.
Kendim az buçuk bilgim var ama yine de sormak istiyorum. Edge'de olup da Chrome'da olmayan ne var?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Lütfen uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmayıp da direkt sırf MS olduğu için MS ya da sırf Google olduğu için Google demeyin. Anketteki işlevsellik kelimesine dikkat edin.

GoogleMicrosoft
Google Arama MotoruBing Arama Motoru
Google Bard AIMS Bing AI
Google DriveMS OneDrive
Google DökümanlarMS Word
Google TablolarMS Excel
Google SunumlarMS Powerpoint
Google CalendarMS Outlook
Google KeepMS OneNote
Google MeetMS Teams
Google ChatMS Teams
Google TranslateMicrosoft Translator
Google ChromeMS Edge
1 Ay boyunca Üniversitede Dersim icin sunum hazırladım. MS Egde'nin Sekme Gruplandırma ve İstediğim zaman sekmeleri kapatıp sekme kısmında tasaruf etme özelliği çok fazla isime yaradı. Onun Dısında Powerpoin'tin Tasarım Sihirbazıda ziyadesiyle yardımcım oldu.

Oyum Microsofta.

Word/Excel/Powerpoint hariç her şeyde Google önde ama benim için Word/Excel/Powerpoint önemli o yüzden Microsoft diyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Kendim az buçuk bilgim var ama yine de sormak istiyorum. Edge'de olup da Chrome'da olmayan ne var?
Windows ile tam uyumlu. Hız olarak Chrome'den neredeyse bir farkı yok. Ek olarak daha az RAM harcıyor. Chromium tabanlı olduğu için Chrome eklentileri kurulabiliyor. Bununla da kalmıyor, Chrome'de olmayan bazı uzantıları içeren kendi eklenti sayfası bile var. Ben direkt kendi eklenti sayfasını kullanıyorum, oldukça geniş. Tasarımını da daha çok beğeniyorum, daha işlevsel bana kalırsa.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows ile tam uyumlu. Hız olarak Chrome'den neredeyse bir farkı yok. Ek olarak daha az RAM harcıyor. Chromium tabanlı olduğu için Chrome eklentileri kurulabiliyor. Bununla da kalmıyor, Chrome'de olmayan bazı uzantıları içeren kendi eklenti sayfası bile var. Ben direkt kendi eklenti sayfasını kullanıyorum, oldukça geniş. Tasarımını da daha çok beğeniyorum, daha işlevsel bana kalırsa.
Ek olarak Edge'in kenar çubuğu özelliği onu daha öne çıkarıyor. Ayrıca Bing arama motorunu seçtiğin zaman ödül puanı veriyor. BOYNER CarrefourSA gibi hediye çeklerini alabiliyorsun. Son olarak Bing AI.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
microsoft un bingi çok güzel word power pointte işe yarıyor google sadece aramama motoru olarak kullanıyorum ama ona daha yakınım

Top Bottom