Neler Yeni

General Mobile Hakkında Yorumlarınız Nelerdir?

afducy

80+
Bir zamanlar kalbimi androidone ile her zaman güncel sloganıyla çalan fakat 8 ay sonra sorunlu bir güncelleme ile telefonu allak bullak bir hale sokan güzelim canım GM firması hakkında yorumlarımızı buradan tartışalım :)

Diskavri :D, 4g , Ve 5+ deneyimlerim oldu ve sadece diskavriden memnun kaldım.
Sizin yorumlarınız nasıl, bekliyorum dostlar :D

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ekrem Bakırcı
Şahsen kullanmadım ama ilk zamanlarında discovery modeli peynir ekmek gibi sattı abim kullanıyordu biraz fazla zorluyordu ve telefonu buz dolabına koyuyordu bazen :D soğutma sorunu olabilir GM5 serisinde de şarj soketi sorunu vardı sanırım aslına iyi telefonlar ama şahsen tercih etmem genelde orta ve giriş seviyesi telefonlar üretiyorlar şimdi pek sesleri çıkmıyor.

Ali Tok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ali Tok
Gm tercih etmem

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
Discovery'nin kronik şarj soketi sorunu olmasına rağmen gerçekten çok memnun kalmıştım. 3.5 yılda şarj soketinde en ufak bir sıkıntı yaşamadım hatta. Şimdi de GM 5+ kullanıyorum ama aynı oranda memnun değilim. 3 yıldır hassas bir şekilde kullanmama rağmen 2 defa ekran çıtası koptu, şarj soketi arızalandı hatta alüminyum gövde olmasına rağmen yamuldu vs vs. :D

Aynı telefonu en fazla 1-2 yıl kullanacak kişiler için iyi marka ama ben önermiyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
zamanında orta ve giriş segmentinde iyi satış yapmış bir marka, ama artık pek piyasada değil nokia gibi siliiyor :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
2 yıldır GM8 kullanıyorum, çok memnunum. Ancak güncellemeler çok fazla ve telefona bir yararı yok.

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
General Mobile GM4 ve GM6 kullandım. Aşırı ısınıyor, küçük boyutlu oyun olsa bile. Oyun olsun yeter ısınması için :D. Şarjı orta ömürlü. Kamerası iş görür derecede. Tam dayı telefonu. Hemde sağlamdır.

afducy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
General Mobile GM4 ve GM6 kullandım. Aşırı ısınıyor, küçük boyutlu oyun olsa bile. Oyun olsun yeter ısınması için :D. Şarjı orta ömürlü. Kamerası iş görür derecede. Tam dayı telefonu. Hemde sağlamdır.
Isınma diyorsan 5+ her zaman yanında :D

Google Seed cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre Can Tuna
Twitter
emrecantuna59
Facebook
emrecantuna5955
Android One kapsamında olmalarına rağmen güncelleme konusunda çuvallayan bir firma. Zamanında GM 5 Plus almıştım. Android 8.0 getirteceğiz diye sesimizi duyurmadığımız yer kalmadı. Sonuçta ise yarım yamalak bir sürüm getirdiler ve öylece bıraktılar. Harici romlar telefonu biraz toparlıyor. Lakin onların da çoğu adam gibi çalışmıyor. Önceden S3 mini kullanıyordum. Rom anlamında kıyamet gibi seçenek vardı. GM 5 Plus'ı hala kullanıyorum. Yaklaşık 2.5 yıl olmuştur. Şarj hiç dayanmıyor. Xiaomi Miui rom ile kullanıyorum. Yakın zamanda AirDots kulaklık almıştım. Telefonun kendi romu ile benim kurduğum rom arasında bariz ses kalitesi fark attı. Kendi yazılımı beş para etmez.

afducy

80+
Android One kapsamında olmalarına rağmen güncelleme konusunda çuvallayan bir firma. Zamanında GM 5 Plus almıştım. Android 8.0 getirteceğiz diye sesimizi duyurmadığımız yer kalmadı. Sonuçta ise yarım yamalak bir sürüm getirdiler ve öylece bıraktılar. Harici romlar telefonu biraz toparlıyor. Lakin onların da çoğu adam gibi çalışmıyor. Önceden S3 mini kullanıyordum. Rom anlamında kıyamet gibi seçenek vardı. GM 5 Plus'ı hala kullanıyorum. Yaklaşık 2.5 yıl olmuştur. Şarj hiç dayanmıyor. Xiaomi Miui rom ile kullanıyorum. Yakın zamanda AirDots kulaklık almıştım. Telefonun kendi romu ile benim kurduğum rom arasında bariz ses kalitesi fark attı. Kendi yazılımı beş para etmez.
Üstad sen muhteşem bir detaysın. Mükemmel özetledin shamrocku :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer Hatay
Şahsen kullanmadım ama ilk zamanlarında discovery modeli peynir ekmek gibi sattı abim kullanıyordu biraz fazla zorluyordu ve telefonu buz dolabına koyuyordu bazen :D soğutma sorunu olabilir GM5 serisinde de şarj soketi sorunu vardı sanırım aslına iyi telefonlar ama şahsen tercih etmem genelde orta ve giriş seviyesi telefonlar üretiyorlar şimdi pek sesleri çıkmıyor.
Telpa geçtiğimiz kasım ayında konkordato ilan etti. Dolayısıyla General Mobile in sesi çıkmıyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

afducy

80+
Telpa geçtiğimiz kasım ayında konkordato ilan etti. Dolayısıyla General Mobile in sesi çıkmıyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yeni cihaz alanlara garanti sıkıntısı çıkacak. Bunun ağır sonuçları olacak telpaya. Tazminat vs vs

Ulababas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ULAŞ
Twitter
ulasbal35
Bir aralar sat diskavri al derdik ama şuan geldiğimiz nokta Çinli firmaların yerli bütün firmaları (gm casper vestel gibi ) piyasının dışına ittiği yok ettiği hale geldik .

Top Bottom