General Mobile Hakkında Yorumlarınız Nelerdir?

Arkadaşın imzası yüzünden :)
1585129193554.webp

Bir zamanlar kalbimi androidone ile her zaman güncel sloganıyla çalan fakat 8 ay sonra sorunlu bir güncelleme ile telefonu allak bullak bir hale sokan güzelim canım GM firması hakkında yorumlarımızı buradan tartışalım :)

Diskavri :D, 4g , Ve 5+ deneyimlerim oldu ve sadece diskavriden memnun kaldım.
Sizin yorumlarınız nasıl, bekliyorum dostlar :D
Piyasa girerek gençler tarfından f/p olarak bayağı sattılar bu devirde artık xiaomi piyasaya girdi xiaomi tercih edin eğer cihaz alacaksanız.

General Mobil Birincisi Pişmanlıktır. ( Kullandığım için )
İkincisi Dokunmatik Sorunları Mevcuttur.
Anlıyacağınız Ucuz Etin Yahnisi Olmaz.

General Mobil Birincisi Pişmanlıktır. ( Kullandığım için )
İkincisi Dokunmatik Sorunları Mevcuttur.
Anlıyacağınız Ucuz Etin Yahnisi Olmaz.
Hangi modelini kullanıyorsun. Bildiğim kadarı ile bir modelinde kronik olarak ekran sorunları vardı :)

Zamanında discovery kullandım,şu anda gm5+ kullanıyorum zamanında iyi telefonlardı. GM5+ şarjı su gibi gidiyor şuan.

Hangi konuda pişman olduğuna bağlı. Mesela sen neden pişmanlık yaşadın ?
Telefonu soğusun diye klimaya tuttuğumu hatırlıyorum. Ve 2 kere batarya felan değiştirdiğimide. :D

Zaruri sebeplerden dolayı 5+ dan 4g ye geçiş yaptım hala gm kullanıyorum. İdare etmeye çalışıyorum.

Ha bu arada custom rom konusunda gayet zengin içeriklere sahip.

İleride paylaşım yaparım 5+ veyahut 4g için

Bir zamanlar kalbimi androidone ile her zaman güncel sloganıyla çalan fakat 8 ay sonra sorunlu bir güncelleme ile telefonu allak bullak bir hale sokan güzelim canım GM firması hakkında yorumlarımızı buradan tartışalım :)

Diskavri :D, 4g , Ve 5+ deneyimlerim oldu ve sadece diskavriden memnun kaldım.
Sizin yorumlarınız nasıl, bekliyorum dostlar :D
knk gm kullandım ham android olduğu için tercih edilebilir ama sesle ilgili sıkıntılar var her telefonunda nerdeyse 2 hoperlör olsa da tekinden ses geliyo suya 2 sn temas ettikten sonra çok daha kötü oldu pek iyi malzemelerden yapıldığı da söylenemez gm yazısı fln dahi çıktı bataryası da güçlü değil 200 300 lira daha ver xiaomi al bence

General Mobile Discovery'nin ılk versiyonunu yıllarca kullanan birisi olarak markayı önermem. Yıllar sonra ekran kendi kendine bir yerlere tıklıyor, sarj soketi bile bozulabiliyor.

knk gm kullandım ham android olduğu için tercih edilebilir ama sesle ilgili sıkıntılar var her telefonunda nerdeyse 2 hoperlör olsa da tekinden ses geliyo suya 2 sn temas ettikten sonra çok daha kötü oldu pek iyi malzemelerden yapıldığı da söylenemez gm yazısı fln dahi çıktı bataryası da güçlü değil 200 300 lira daha ver xiaomi al bence
Yalnız şunu belirtiyim o iki hoparlör dediğin yerlerden birinden ses gelmemesi normal Çünkü biri mikrofon diğeri hoparlör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri