Piyasa girerek gençler tarfından f/p olarak bayağı sattılar bu devirde artık xiaomi piyasaya girdi xiaomi tercih edin eğer cihaz alacaksanız.Bir zamanlar kalbimi androidone ile her zaman güncel sloganıyla çalan fakat 8 ay sonra sorunlu bir güncelleme ile telefonu allak bullak bir hale sokan güzelim canım GM firması hakkında yorumlarımızı buradan tartışalım
Diskavri , 4g , Ve 5+ deneyimlerim oldu ve sadece diskavriden memnun kaldım.
Sizin yorumlarınız nasıl, bekliyorum dostlar
Hangi modelini kullanıyorsun. Bildiğim kadarı ile bir modelinde kronik olarak ekran sorunları vardıGeneral Mobil Birincisi Pişmanlıktır. ( Kullandığım için )
İkincisi Dokunmatik Sorunları Mevcuttur.
Anlıyacağınız Ucuz Etin Yahnisi Olmaz.
4G Dual Kullandım. 3 Seneden Beri Kullanmıyorum.Hangi modelini kullanıyorsun. Bildiğim kadarı ile bir modelinde kronik olarak ekran sorunları vardı
Pişman olman gayet normal4G Dual Kullandım. 3 Seneden Beri Kullanmıyorum.
Telefonu soğusun diye klimaya tuttuğumu hatırlıyorum. Ve 2 kere batarya felan değiştirdiğimide.Hangi konuda pişman olduğuna bağlı. Mesela sen neden pişmanlık yaşadın ?
knk gm kullandım ham android olduğu için tercih edilebilir ama sesle ilgili sıkıntılar var her telefonunda nerdeyse 2 hoperlör olsa da tekinden ses geliyo suya 2 sn temas ettikten sonra çok daha kötü oldu pek iyi malzemelerden yapıldığı da söylenemez gm yazısı fln dahi çıktı bataryası da güçlü değil 200 300 lira daha ver xiaomi al benceBir zamanlar kalbimi androidone ile her zaman güncel sloganıyla çalan fakat 8 ay sonra sorunlu bir güncelleme ile telefonu allak bullak bir hale sokan güzelim canım GM firması hakkında yorumlarımızı buradan tartışalım
Diskavri , 4g , Ve 5+ deneyimlerim oldu ve sadece diskavriden memnun kaldım.
Sizin yorumlarınız nasıl, bekliyorum dostlar
Yalnız şunu belirtiyim o iki hoparlör dediğin yerlerden birinden ses gelmemesi normal Çünkü biri mikrofon diğeri hoparlörknk gm kullandım ham android olduğu için tercih edilebilir ama sesle ilgili sıkıntılar var her telefonunda nerdeyse 2 hoperlör olsa da tekinden ses geliyo suya 2 sn temas ettikten sonra çok daha kötü oldu pek iyi malzemelerden yapıldığı da söylenemez gm yazısı fln dahi çıktı bataryası da güçlü değil 200 300 lira daha ver xiaomi al bence
hayır knk su döküldü sonra biri ggYalnız şunu belirtiyim o iki hoparlör dediğin yerlerden birinden ses gelmemesi normal Çünkü biri mikrofon diğeri hoparlör