Öneri Geniş Scooter Önerisi

setxkbmap

80+
Reaksiyon skoru
114
Bütçe
150000
Altai F1 Max modeli var altımda hergün istanbul şehir içi 50 km civarı yol yapıyorum.

1.90 boy 95 kiloyum bu sebepten ötürü altımda cocuk gibi durmayacak bir scooter arıyorum. artçıyla beni rahat taşıyabilmesi ve top speed kısmı önemli E5 gibi yollarda sıkıntı çıkartmaması için.

Önerileriniz nelerdir? piyasa da yuki, rks, arora dışında pek bir seçeneğim yok gibi duruyor..

Altai F1 Max modeli var altımda hergün istanbul şehir içi 50 km civarı yol yapıyorum.

1.90 boy 95 kiloyum bu sebepten ötürü altımda cocuk gibi durmayacak bir scooter arıyorum. artçıyla beni rahat taşıyabilmesi ve top speed kısmı önemli E5 gibi yollarda sıkıntı çıkartmaması için.

Önerileriniz nelerdir? piyasa da yuki, rks, arora dışında pek bir seçeneğim yok gibi duruyor..
50cc motorla nasıl günde 50km yol yapmayı düşünüyorsun ki artçı olmadan bile işkence olur o yol.

Aga 2 yıldır 45 kilo artçımla yapıyorum o yolu zaten yükseltmek istiyorum motoru konuyu okumamışsın ki
Ben yine 50cc istiyorsun gibi anladım, ehliyet varsa ona göre istiyorsan sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka olarak çinlilere bakma, SYM ve Kymco bayilerine bakabilirsin bütçene uygun ne var diye.

En az 250 cc keser seni. Düşük km Rks rz250s, voge sr3 o bütçeye rahat bulunur. Temiz bulabilirsen Joymax, joyride, downtown da iyi olur.

Geri