Tabii ki video falan izleyeceğim sadece öğretmekten kastım anlamadığım şeylerde, takıldığım yerlerde veya boss yerlerinde yardım istemek, baştan tabii ki öğretmek çok zordur.Bora "slit" ya da onun ayarında kanalları izlemen gerekiyor. Main quest ve eventleri kovalayıp primogem kasman lazım. Başlangıçta yapman gereken şey bu. Birine baştan sona özelden öğretmek çok zor iş. Bilen varsa beni taglesin forumdan takibe alayım. Belki tekrar başlayınca yazarım.
AR (Level) 30a kadar takılmazsın.Tabii ki video falan izleyeceğim sadece öğretmekten kastım anlamadığım şeylerde, takıldığım yerlerde veya boss yerlerinde yardım istemek, baştan tabii ki öğretmek çok zordur.
Ekledim.
Konu genshin impact değil mi? Ne demek alakası yok.Fikrin için teşekkürler ama konuyla bir alakası yok.
Adam oyunu oynamaya karar vermiş, başlamak istemiş ve ona öğretecek birini bulmak için konu açmış. Konu "Genshin Impact oynanır mı" değil fark ettiysen. Başlığın Genshin Impact olması, senin oyunla ilgili her yorumunun konu ile alakalı olduğu anlamına gelmez.Evet konu genshin impact ile alakalı ve bende genshin impact ile ilgili yorum yaptım animeci dostum anlaması bu kadar zor olmamalı