Neler Yeni

Genshin Impact'ı öğretecek biri var mı?

NespaY

80+ Silver
Evet konu genshin impact ile alakalı ve bende genshin impact ile ilgili yorum yaptım animeci dostum anlaması bu kadar zor olmamalı
Bu oyunu oynamanızı önermiyorum
Peki neden önermiyorsunuz bu oyunu? Nedeni umarım mantıklıdır umarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam oyunu oynamaya karar vermiş, başlamak istemiş ve ona öğretecek birini bulmak için konu açmış. Konu "Genshin Impact oynanır mı" değil fark ettiysen. Başlığın Genshin Impact olması, senin oyunla ilgili her yorumunun konu ile alakalı olduğu anlamına gelmez.
Onu diyorum bende anlamıyor ki işte arkadaş neler yaşadı acaba

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Ben de hiç oynamadım merak ediyorum beraber başlayalım mı kral

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa Açıkgöz
Adam oyunu oynamaya karar vermiş, başlamak istemiş ve ona öğretecek birini bulmak için konu açmış. Konu "Genshin Impact oynanır mı" değil fark ettiysen. Başlığın Genshin Impact olması, senin oyunla ilgili her yorumunun konu ile alakalı olduğu anlamına gelmez.
Genshin impacta başlamaya karar verip arkadaş arayan birinin Genshin impacta başlamaması daha iyi olur demem konu dışı olmuyor sevgili yüksek zekalı arkadaş

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
konuyla alakasız hangi şehirdesin @Hastor

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Genshin impacta başlamaya karar verip arkadaş arayan birinin Genshin impacta başlamaması daha iyi olur demem konu dışı olmuyor sevgili yüksek zekalı arkadaş
Yaptığın şey konuyla alakasız diyoruz biz. Sen öyle düşünmesen bile daha konuşmanın başından beri herkese atar yapar tarzda yazıyorsun, bana da aynı şekilde kinayeli ve seviyesiz bir şekilde hitap ediyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom