Genshin Impact'ı öğretecek biri var mı?

Evet konu genshin impact ile alakalı ve bende genshin impact ile ilgili yorum yaptım animeci dostum anlaması bu kadar zor olmamalı
Bu oyunu oynamanızı önermiyorum
Peki neden önermiyorsunuz bu oyunu? Nedeni umarım mantıklıdır umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam oyunu oynamaya karar vermiş, başlamak istemiş ve ona öğretecek birini bulmak için konu açmış. Konu "Genshin Impact oynanır mı" değil fark ettiysen. Başlığın Genshin Impact olması, senin oyunla ilgili her yorumunun konu ile alakalı olduğu anlamına gelmez.
Onu diyorum bende anlamıyor ki işte arkadaş neler yaşadı acaba

Ben de hiç oynamadım merak ediyorum beraber başlayalım mı kral

Adam oyunu oynamaya karar vermiş, başlamak istemiş ve ona öğretecek birini bulmak için konu açmış. Konu "Genshin Impact oynanır mı" değil fark ettiysen. Başlığın Genshin Impact olması, senin oyunla ilgili her yorumunun konu ile alakalı olduğu anlamına gelmez.
Genshin impacta başlamaya karar verip arkadaş arayan birinin Genshin impacta başlamaması daha iyi olur demem konu dışı olmuyor sevgili yüksek zekalı arkadaş

Genshin impacta başlamaya karar verip arkadaş arayan birinin Genshin impacta başlamaması daha iyi olur demem konu dışı olmuyor sevgili yüksek zekalı arkadaş
Yaptığın şey konuyla alakasız diyoruz biz. Sen öyle düşünmesen bile daha konuşmanın başından beri herkese atar yapar tarzda yazıyorsun, bana da aynı şekilde kinayeli ve seviyesiz bir şekilde hitap ediyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,835
Üyeler
184,987
Son üye
merito
Geri