Hızlı ve güçlü bir şekilde öksür yanında birisi varsa sırtına vurmasını iste.Arkadaşlar makarna yerken birden bire kahkaha attım ve makarna ilk başta burnumda çıktı şuan bir yanma hissi var ve devamı çıkmadı sanırım nasıl çıkartabilirim
Orayı daha önceden tahriş ettiği için hissi kalmış olabilir. Yemek kaçmış olsa vücut sürekli öksürerek atmaya çalışırdı.Yemek soluk borumda değil genzimde ayrıca heimlich manevrasını denedik sanırım biz yapamadık
cevap buOrayı daha önceden tahriş ettiği için hissi kalmış olabilir. Yemek kaçmış olsa vücut sürekli öksürerek atmaya çalışırdı.
Şuan sümük ile beraber makarna sosu akıyor ayrıca öksürmek ile ilgili değil yemek soluk boruma değil burnumun arka kısmına kaçtıOrayı daha önceden tahriş ettiği için hissi kalmış olabilir. Yemek kaçmış olsa vücut sürekli öksürerek atmaya çalışırdı.
Sırtına vurmak bir çare değildir. Boğulan adamın iyice boğulmasını sağlarsınız. Yanlış bir harekettir.Hızlı ve güçlü bir şekilde öksür yanında birisi varsa sırtına vurmasını iste.
Öyle diyorsan öyledir pek araştırmadım.Sırtına vurmak bir çare değildir. Boğulan adamın iyice boğulmasını sağlarsınız. Yanlış bir harekettir.
Hiç bir doktor da sırta vurulmasını önermez.
Başıma çok geldi.Arkadaşlar makarna yerken birden bire kahkaha attım ve makarna ilk başta burnumda çıktı şuan bir yanma hissi var ve devamı çıkmadı sanırım nasıl çıkartabilirim