Neler Yeni

Öneri Gerçekten berbat bir garanti servisi deneyimi :D

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Ali Ergül
geçen hafta bilgisayarımın cpu fanında takılma olmuştu tek başıma halledemeyeceğimi fark ettim ve nasıl olsa garantisi var diyip yolladım bugün geri geldi ve ekranında kocaman bir yanık var :D bilgisayarın sadece arka kapağını açıp sorunlu fanı değiştirmeleri gerekiyor değil mi ya da ofis vb bir alanda bilgisayarı açıp test yapmaları gerekiyor ama ne hikmetse ya ekrana tornavida gelmiş ya da ekrana biri kafa atmış olmalı ki bu yanık oluşmuş neredeyse 8 aydır kullanıyorum benim yapamadığım şeyi yapmış garanti ekibi bravo gerçekten :D hp laptobunuz varsa asla garantiye göndermeyin bence içine sıçıyorlar

Ekler

• WhatsApp Görsel 2023-09-11 saat 21.54.57.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-09-11 saat 21.54.57.jpg
    124.1 KB · Hit: 49
    75.1 KB · Hit: 42
    124.1 KB · Hit: 43

AKeremS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Kerem Sağlam
Görsel ekleyebilme imkanınız var mı?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
geçen hafta bilgisayarımın cpu fanında takılma olmuştu tek başıma halledemeyeceğimi fark ettim ve nasıl olsa garantisi var diyip yolladım bugün geri geldi ve ekranında kocaman bir yanık var :D bilgisayarın sadece arka kapağını açıp sorunlu fanı değiştirmeleri gerekiyor değil mi ya da ofis vb bir alanda bilgisayarı açıp test yapmaları gerekiyor ama ne hikmetse ya ekrana tornavida gelmiş ya da ekrana biri kafa atmış olmalı ki bu yanık oluşmuş neredeyse 8 aydır kullanıyorum benim yapamadığım şeyi yapmış garanti ekibi bravo gerçekten :D hp laptobunuz varsa asla garantiye göndermeyin bence içine sıçıyorlar

Görsel eklermisiniz ? Böyle bir aptallık yapmaları komedi olur gerçekten. Ciddi halde böyle ise hakkınızı aramalısnız.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Ali Ergül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görsel eklermisiniz ? Böyle bir aptallık yapmaları komedi olur gerçekten. Ciddi halde böyle ise hakkınızı aramalısnız.
Görsel unutmuşum bir saniye sinirden köpürmekle meşguldüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekledim

Farway

80+ Silver
Ara HP'yi değişim falan iste.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Görsel unutmuşum bir saniye sinirden köpürmekle meşguldüm

ekledim

Ekran açıkken nasıl gözüküyor böyle pek anlaşılmıyor.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Ali Ergül

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Umarım cihazı açarken kameraya almışsınızdır. Büyük ihtimalle biz yapmadık diyebilirler.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Ali Ergül
Umarım cihazı açarken kameraya almışsınızdır. Büyük ihtimalle biz yapmadık diyebilirler.
cihazı öğlen teslim aldım daha yeni açıyorum testlerini yaparken karşıma çıktı

Öyle bir şey demeyi göze alacaklarını sanmıyorum ben burdan bıraktığımda bilgisayarın böyle bir şey yaşamasının imkanı yok her yeri köpükle doluydu kutulamadan kaynaklıysa yine kendilerinin hatası

Son düzenleme:

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
cihazı öğlen teslim aldım daha yeni açıyorum testlerini yaparken karşıma çıktı

Öyle bir şey demeyi göze alacaklarını sanmıyorum ben burdan bıraktığımda bilgisayarın böyle bir şey yaşamasının imkanı yok her yeri köpükle doluydu kutulamadan kaynaklıysa yine kendilerinin hatası
Burası tr hocam, "biz gönderdiğimizde sağlamdı, kutulama da iyiydi, siz yapmışsınızdır, kanıtını göster" derler. Ya da "kargo kusuru ise bunu kargo firmasına tutanak tutturmalıydınız" derler.
Elbette umarım demezler ancak, demeleri de büyük olasılık.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Ali Ergül
Burası tr hocam, "biz gönderdiğimizde sağlamdı, kutulama da iyiydi, siz yapmışsınızdır, kanıtını göster" derler. Ya da "kargo kusuru ise bunu kargo firmasına tutanak tutturmalıydınız" derler.
Elbette umarım demezler ancak, demeleri de büyük olasılık.
ne yani kargocu buradayken ürünü açıp onunla mı bakmam lazımdı demelerinden sonra direkt olarak heyete gideceğim olmazsa avrupa

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,450
Üyeler
168,443
Son üye
enesozer27
Top Bottom