Gereksiz Bilgiler V1

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,353
1-Çakmak kibritten önce bulunmuştur!
'
2-Türkiye'de Barış ismini ilk olarak Barış Manço almıştır...
'
3-Kanalizasyon kapağının kare, altıgen vs. değil de, daire şeklinde olmasının sebebi daire şeklindeki kapağın yan dönse de içeri düşmemesidir.
'

4--Cep telefonuyla konuşurken yürüyorsanız, yanınızdan biri geçtiğinde yere bakma eğilimine girersiniz
'
5-Dünyanın en çok satan telefonu iPhone değil Nokia'nın 2003 yılında satışa çıkardığı ve 250 milyon satan Nokia 1100'dur.
'

6-Esnemek bulaşıcı olduğu kadar okunduğunda da insana bulaşır. İlginçtir ki esneme kelimesini okuyanların çoğu esnemeye başlar!
'
7-Soğan doğrarken sakız çiğnerseniz ağlamazsınız /
denemedim
'

8-Hayatınızın yaklaşık 6’da 1’i çarşamba günlerinde geçer

'
9-Gülmek, stres hormonunu azaltır ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
KORONA GG
'
10-Annenin teyzesinin çocuğunun annesinin yeğeninin çocuğu
sen oluyorsun!

Son düzenleme:
???

'
'
3-Kanalizasyon kapağının kare, altıgen vs. değil de, daire şeklinde olmasının sebebi daire şeklindeki kapağın yan dönse de içeri düşmemesidir.
'

4--Cep telefonuyla konuşurken yürüyorsanız, yanınızdan biri geçtiğinde yere bakma eğilimine girersiniz Çakmak kibritten önce bulunmuştur!
'
5-Dünyanın en çok satan telefonu iPhone değil Nokia'nın 2003 yılında satışa çıkardığı ve 250 milyon satan Nokia 1100'dur.
'

6-Esnemek bulaşıcı olduğu kadar okunduğunda da insana bulaşır. İlginçtir ki esneme kelimesini okuyanların çoğu esnemeye başlar!
'
denemedim
'

8-Hayatınızın yaklaşık 6’da 1’i çarşamba günlerinde geçer KORONA GG

'
KORONA GG
'
sen oluyorsun!
esnedim okurken :D yazarke gene esnedim

Çok gereksiz

Bu bilgiler umarım bir gün bir işime yarar. Pek umutlu değilim ama olsun.

'
'
'

4--Cep telefonuyla konuşurken yürüyorsanız, yanınızdan biri geçtiğinde yere bakma eğilimine girersiniz Çakmak kibritten önce bulunmuştur!
'
'

'
denemedim
'

8-Hayatınızın yaklaşık 6’da 1’i çarşamba günlerinde geçer KORONA GG

'
KORONA GG
'
sen oluyorsun!
İki üç tık daha fazla almak için birbilerini yiyiorlar. İnanmayın.

sonuçta bu bir yarışma kapsamında ve kural dışı değil yasak da değil bunu yapabilirim
Hayır sözüm size değil. Bunun gibi içerik üretip kendilerini inandırmaya çalışan ekiplere demek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,372
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri