Geçen 8 liraya düşmüştü.dAdamı salın ya daha bimden yeni 10 TL ye beyin aldı bi kendine gelsin allah allah
Abi deli oldum bronz oldum diye tebrik ediyorlar beni disslike qtiyor marka PC alınmaz diyon diss atıyorGeçen 8 liraya düşmüştü.d
Güzel indirim yapıyor bim
Has olmuş.@Furkan Aslan a söyle engellemis diye görmüyordur uyarı aldım rahatla gerçekten uyarı aldım uygunsuz diye
beni unuttun@Burhan Enes Bulut0 @Bitcoin @Leade @Thİs FeEdBaCk @E++n @isikt11 @ViperStrike_1907 kendini zeki sanan ama ıq'su 15i geçmeyen kişiler.
Neden peki?@Burhan Enes Bulut0 @Bitcoin @Leade @Thİs FeEdBaCk @E++n @isikt11 @ViperStrike_1907 kendini zeki sanan ama ıq'su 15i geçmeyen kişiler.
Ben o reaksiyonu öylesine attım rahatsızsan konunun linkini ver geri çekeyim@Burhan Enes Bulut0 @Bitcoin @Leade @Thİs FeEdBaCk @E++n @isikt11 @ViperStrike_1907 kendini zeki sanan ama ıq'su 15i geçmeyen kişiler.
Abi o değilde adam İzoly pc alınır mı? diyor linkinide atmış bakıyorum pc ye 4.nesil işlemci var gt 730 var 3500 tl alınmaz izoly diyorum adam bana kızgın atıyorAbi deli oldum bronz oldum diye tebrik ediyorlar beni disslike qtiyor marka PC alınmaz diyon diss atıyor
Adama bak ya
Yok seninki 10 u geçmiyor o yüzden listeye koymamıştır.dbeni unuttun