Neler Yeni

GeT Olmadan Alışveriş Yapmak

wolkanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
volkan öksüz
Alacagim cihaz bir elektrikli scooter ve cihaz benim şehrimin dışında ve o şehirde hiç bir tanidigim yok cihazin sahibin neredeyse tüm bilgilerini gönderdi cihazin fişi vs duruyor ancak cihaz 2 gün önce alınmış gozukuyor ve cihazın 0 fiyati ile arasinda 10 k var ve cihazı alali daha 2 gun olmuş herhangi bir sorunu var mi diye sordugumda hayir yok istiyorsaniz arayip gösterebilirim dedi ve get yada dolap gibi markalar 30 kg ustu kargoda calismiyor bu elektrikli scooter 43 kilo siz olsaniz 30k verip cihazi bekler miydiniz yoksa başka bir fikriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ adamın numarasını getcontract ile kontrol ettim 96 etiket var ve hiç dolandiricilik ibaresi yok 2007 de doğmuş

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm
10k altıysa atla otobüse git. Tabii zamanın varsa ancak şahsen 10k altına hangi enayi verir diye düşünürüm.

EsdeathSama

80+ Bronze
Kargo ücretini kim ödüyor? Eğer alıcı ödemeli gönderirse o ağırlık ve boydaki ürüne zaten kafadan aradaki 10k farkı kargo ile ödersiniz :D

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can Yavuz
2 gün önce almış ve 10 bin düşüğüne veriyor. Bende de satılık köprü var, ilgilenirsen yaz özelden başkan

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
Bende otobüsle giderdim şahsen, dolandırıcı olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez belki de ilk kurban siz olabilirsiniz ama tabi bunlar varsayım belki de her şey doğru sorunsuz alışveriş gerçekleştirilir, telefonla konuşun konuşma tarzı filan bişey uyandırır az çok , kendi adına iban ise filan öyle kötü niyeti olursa bile başı ağrır yani

wolkanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
volkan öksüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10k altıysa atla otobüse git. Tabii zamanın varsa ancak şahsen 10k altına hangi enayi verir diye düşünürüm.
Bunu bende düşündüm fakat bu ay hiç boş vaktim yok

Bende otobüsle giderdim şahsen, dolandırıcı olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez belki de ilk kurban siz olabilirsiniz ama tabi bunlar varsayım belki de her şey doğru sorunsuz alışveriş gerçekleştirilir, telefonla konuşun konuşma tarzı filan bişey uyandırır az çok , kendi adına iban ise filan öyle kötü niyeti olursa bile başı ağrır yani
İlanı buraya gönderiyorum fişe dikkatli bakarsaniz tc si bile gozukuyor

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
kadir
scooter 50k ise zaten ikinci ele düştüğü an 40a zor satar.
35e satarsa şapkayı göğe atsın.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Volkan
Alacagim cihaz bir elektrikli scooter ve cihaz benim şehrimin dışında ve o şehirde hiç bir tanidigim yok cihazin sahibin neredeyse tüm bilgilerini gönderdi cihazin fişi vs duruyor ancak cihaz 2 gün önce alınmış gozukuyor ve cihazın 0 fiyati ile arasinda 10 k var ve cihazı alali daha 2 gun olmuş herhangi bir sorunu var mi diye sordugumda hayir yok istiyorsaniz arayip gösterebilirim dedi ve get yada dolap gibi markalar 30 kg ustu kargoda calismiyor bu elektrikli scooter 43 kilo siz olsaniz 30k verip cihazi bekler miydiniz yoksa başka bir fikriniz var mı?

+ adamın numarasını getcontract ile kontrol ettim 96 etiket var ve hiç dolandiricilik ibaresi yok 2007 de doğmuş
shopier ,ile yapılabilir orada limit yok sanırım ben öyle rc araç aldım 20 bin tl ye güvende desisini aşıyordu ama bana gram mantıklı gelmedi 10k aşağısına olması sıfır ürünün ( 4 günlük)

wolkanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
volkan öksüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
shopier ,ile yapılabilir orada limit yok sanırım ben öyle rc araç aldım 20 bin tl ye güvende desisini aşıyordu ama bana gram mantıklı gelmedi 10k aşağısına olması sıfır ürünün ( 4 günlük)
shopier de bir kargo üst sınır var mı şu kadar kilo yada şu kadar desi diye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Volkan
shopier de bir kargo üst sınır var mı şu kadar kilo yada şu kadar desi diye
sanırım yok çünkü kendi pazar yerin orası ben çoğu sitenin desisini geçen rc araç aldım (Traxxas TRX4 Defender) sorunsuz geldi memnunda kaldım yani

wolkanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
volkan öksüz
Kargo ücretini kim ödüyor? Eğer alıcı ödemeli gönderirse o ağırlık ve boydaki ürüne zaten kafadan aradaki 10k farkı kargo ile ödersiniz :D
eğer zaten alacığıma karar verirsem böyle bir riske otobüsle getirmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum

sanırım yok çünkü kendi pazar yerin orası ben çoğu sitenin desisini geçen rc araç aldım (Traxxas TRX4 Defender) sorunsuz geldi memnunda kaldı
bu çok mantıklı geldi satıcıyla konuşup eğer shopier açmayı kabul ederse alacağım

Son düzenleme:

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Volkan
eğer zaten alacığıma karar verirsem böyle bir riske otobüsle getirmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum

bu çok mantıklı geldi satıcıyla konuşup eğer shopier açmayı kabul ederse alacağım
yani açarsa neden olması ha otobüs ile çok sürmez ise git al arada güzel bir fırsat var fiyat açısından kaçırmamak lazım

wolkanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
volkan öksüz
yani açarsa neden olması ha otobüs ile çok sürmez ise git al arada güzel bir fırsat var fiyat açısından kaçırmamak lazım
yaklaşık git gel 11 saat sürüyor ve öğrenci olduğum için hem cihaz istediğim gibi çıkmaz ise 1000 tl de otobüs parası ödemiş oluyorum

Top Bottom