MythPhantom
80+ Bronze
Arkadaşlar get contact yükledim fakat uygulama virüs diyenler oldu telefonun içine gizleniyormus filan sildim ama yapmam gereken bir şey var mıdır
GgArkadaşlar get contact yükledim fakat uygulama virüs diyenler oldu telefonun içine gizleniyormus filan sildim ama yapmam gereken bir şey var mıdır
Telefonun performansında düşüş olur mu bilgim çalındıysa yine fazla bisey olmaz
Yok performans konusunda da bilgiler ggTelefonun performansında düşüş olur mu bilgim çalındıysa yine fazla bisey olmaz
Rehberindeki herkesin numarasını paylaşmış oldunArkadaşlar get contact yükledim fakat uygulama virüs diyenler oldu telefonun içine gizleniyormus filan sildim ama yapmam gereken bir şey var mıdır
Performansa bir şey olmazsa bir şey olmaz o zaman sadece kişileri görmesine izin verdim diğer izinleri vermedim amaYok performans konusunda da bilgiler gg
Kişiler sıkıntı zaten numaralar hep yayilacakPerformansa bir şey olmazsa bir şey olmaz o zaman sadece kişileri görmesine izin verdim diğer izinleri vermedim ama
rehber ggPerformansa bir şey olmazsa bir şey olmaz o zaman sadece kişileri görmesine izin verdim diğer izinleri vermedim ama
Telefonu yeni aldım hocam o yüzden numara yok fazla 2 3 tane var ben virüs telefonun içine girdiyse performans düşüşü yaşarım diye endiselendimRehberindeki herkesin numarasını paylaşmış oldun
4 5 tane gösterdiİşe yaradı mı cidden numara ile sorgulama yapabildin mi? 1 sonuç mu gösteriyor sadece yoksa eskisi gibi birsürü gösteriyor mu
Yoktu kirehber gg
telefona hard reset at sen yinede tamamen gitsin eni rehber gelince belli olmaz dosya vardırTelefonu yeni aldım hocam o yüzden numara yok fazla 2 3 tane var ben virüs telefonun içine girdiyse performans düşüşü yaşarım diye endiselendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 5 tane gösterdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yoktu ki