🔥İndirim GetirFinans İlk Harcamaya 350₺ Getir Para Hediye !

ExploiT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
611
Herkese merhaba,

Getir yeni bir işe daha imza atmış. Fibabanka alt yapısı ile finans hizmeti vermeye başlamış. Üstelik ilk harcamanıza 350₺ Getir Para yüklüyor Hesabınıza. Ben şimdi üye oldum yemek sipariş ettim. Hem siparişimden getirpara kazandım hemde 350tl getir para olarak kartıma yüklendi. İncelemenizi öneririm.

Getir mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Bildiğiniz online şekilde banka hesabı açıyorsunuz ve ilk alışverişinizde hediye chip yükleniyor.

Herkese merhaba,

Getir yeni bir işe daha imza atmış. Fibabanka alt yapısı ile finans hizmeti vermeye başlamış. Üstelik ilk harcamanıza 350₺ Getir Para yüklüyor Hesabınıza. Ben şimdi üye oldum yemek sipariş ettim. Hem siparişimden getirpara kazandım hemde 350tl getir para olarak kartıma yüklendi. İncelemenizi öneririm.

Getir mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Bildiğiniz online şekilde banka hesabı açıyorsunuz ve ilk alışverişinizde hediye chip yükleniyor.
Nereden indiriyoruz?

Hiçbir yerde bulamadım hocam tarif edebilir misin
Getir uygulaması telefonunda varsa güncel değildir güncelle getir finans kısmı açılır oradan üye oluyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir yerde bulamadım hocam tarif edebilir misin
Şimdi arkadaşın hesabına baktık onda da gelmemiş güncel olmasına rağmen. Sanırım kullanıcılara sırayla getiriyorlar.

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Hocam kaç TL ve üzeri ilk alışveriş olması gerekiyor? Alt limit var mı bir de GetirBüyük veya Getir'de kullanmak istiyorum

Getirfinans üzerinden üye oldum. Kobodan istediğim bir kitabı 3₺ye aldım, 350₺ yüklendi. N11 üzerinden kuponla kombo yapıp sepetimdeki ürünü taksitli olarak çok uygun bir fiyata aldım. Haber verene teşekkür ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,270
Üyeler
175,184
Son üye
omertahaoztop
Geri