Ricciardo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,915
- İsim
- Mehmet
Arkadaşlar GAME+ premium aldım bir süre önce. Apex Legends, CS:GO, Firewatch, Witcher 3 ve Payday 2 oyunlarını denedim. Yani hem online hem offline testler gerçekleştirdim. İnternetim tüm önerilen değerlere uyuyor, yeni gelen adaptif vsync açık ve tüm ayarlarımı doğru yaptım. Hiçbir oyunda ciddi bir mouse delay hissedilmiyor ama CS'de bariz bir mouse delay oluyor. Bu arada pingim 18-28 aralığında çıkıyor.
Sebebi nedir? Cs yi diğerlerinden çok daha fazla oynamışlığım var bundan dolayı daha fazla fark ediyor olabilir miyim veya başka bir durum mu var?
Not:Cs yi hem atölye haritalarında hem de topluluk sunucularında test ettim, o mouse delay var ve ben ve gfn arasındaki bağlantıdan kaynaklı. Yoksa apex sunucusu da frankfurtta ama mouse delay yaşamıyorum.
Sebebi nedir? Cs yi diğerlerinden çok daha fazla oynamışlığım var bundan dolayı daha fazla fark ediyor olabilir miyim veya başka bir durum mu var?
Not:Cs yi hem atölye haritalarında hem de topluluk sunucularında test ettim, o mouse delay var ve ben ve gfn arasındaki bağlantıdan kaynaklı. Yoksa apex sunucusu da frankfurtta ama mouse delay yaşamıyorum.