Neler Yeni

GFN Game+ oyunlarda kasma ve input lag

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Ömer
100/8 fiber (FTTB) internet kullanıcısıyım servis sağlayıcım ise Turknet. GFN'ı aldığım günden beri sırf oynamak için aldığım oyunu asla oynayamıyorum bu internet vs. ile alakalı bir durum değil farklı bir saçmalık var bir türlü anlam veremiyorum. CTRL+N yaptığımda açılan istatistik ekranında makinede GTX 1060 olduğu yazıyor ondan mı kaynaklanıyor bir türlü anlayamadım fakat SCUM adlı oyunu FPS droplarla boğuşarak oynuyorum hatta oynamıyorum. Sırf denemek için farklı farklı oyunları denedim bunlar R6S ve Apex Legends aynı şeyler bu oyunlarda da geçerli garip bir şekilde takılma donma FPS düşük aynı zamanda input lag var. Durum Euro Truck Simulator 2 ve Assetto Corsa olunca iki oyunda da hiçbir sıkıntı yok hatta bugün ETS2 oynarken GFN ile oynadığımı bile unuttum çok ciddiyim.

Hatay'da yaşadığım için pingin normal olduğu kanısındayım sunucularla aramda ciddi mesafe var sonuçta. Fikirlerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.

1649033357532.png

Knispel

80+ Bronze
Kurdukları serverlar tam anlamıyla rezalet. Ben Ankara'da oturmama rağmen sürekli lag sorunları oluyordu internetimde bir yavaşlama veya kesilme durumu olmamasına rağmen sürekli istikrarsız bağlantı uyarıları falan veriyordu daha sonra avrupa sunucusuna bağlandım Ankaradaki sunucuya on basar herhangi bir lag veya fps drop sorunuyla karşılaşmadım.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurdukları serverlar tam anlamıyla rezalet. Ben Ankara'da oturmama rağmen sürekli lag sorunları oluyordu internetimde bir yavaşlama veya kesilme durumu olmamasına rağmen sürekli istikrarsız bağlantı uyarıları falan veriyordu daha sonra avrupa sunucusuna bağlandım Ankaradaki sunucuya on basar herhangi bir lag veya fps drop sorunuyla karşılaşmadım.
Özel mesaj yoluyla iletişime geçsek Avrupa sunucusuna nasıl geçildiği hakkında bilgi verir misiniz?

Top Bottom