kablosuz tercih ederim kanka type c de değil zaten micro soketType c ise bi dönüştürücü al f310 al
Mesaj otomatik birleştirildi:
Destekler herhalde
Bütçe nedirkablosuz tercih ederim kanka type c de değil zaten micro soket
300/400 flnBütçe nedir
Fazla yoksa 2.el xbox one kolu öneririm
Bence kablo fazla sıkıntı değil ben böyle kullanıyorum ama sen type c değil micro almalısın300/400 fln
Ben rampage ile denedim, dönüştürücüde çalışmıyor. Bildiğim kadarıyla çoğu kol telefon desteklemiyor , galiba yazması lazım. Ama tabi internetten iyice araştırmak lazımType c ise bi dönüştürücü al f310 al
Destekler herhalde
Knk nasıl böyle kullanıyorsun aynı ürünler bende var ve çalışmadı telefonda. Sen bu şekilde kullanabiliyor musunBence kablo fazla sıkıntı değil ben böyle kullanıyorum ama sen type c değil micro almalısın
Snopy Rampage Rampage PS3/PC Joypad X Input USB 1.8m Gamepad SG-R218 - TRENDYOL
Rampage Rampage Sg-r218 Ps3/ Pc X Input Sarı Renk Usb 1.8m Hasır Kablolu Oyun Kolu Joypad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glSyrox Usb- Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Syrox Usb- yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gfn ücretlimi mobilde ücretliyse ücreti ne kadarTelefonda Geforce now için oyun kolu satın almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
Evet kullanıyorum ama Geforce now uygulamasında titreşim çalışmadı. Emulator de bile çalıştıBen rampage ile denedim, dönüştürücüde çalışmıyor. Bildiğim kadarıyla çoğu kol telefon desteklemiyor , galiba yazması lazım. Ama tabi internetten iyice araştırmak lazım
Knk nasıl böyle kullanıyorsun aynı ürünler bende var ve çalışmadı telefonda. Sen bu şekilde kullanabiliyor musun
Aylık 110TLGfn ücretlimi mobilde ücretliyse ücreti ne kadar
OhaEvet kullanıyorum ama Geforce now uygulamasında titreşim çalışmadı. Emulator de bile çalıştı
Gamepadde x input yani tak çalıştır yoksa çalışmayabilir
Aylık 110TL
Sıklıkla indirime giriyor ve parasına değer
Ps plus var ya ona gerek yokSıklıkla indirime giriyor ve parasına değer
PlayStation yok gerek var bana :dPs plus var ya ona gerek yok