GFN performans yetersiz

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşalar iyi günler mac mini kullandığım için arada oyun zevkimi karşılasın GFN yi satın aldım internet hızım da 90 up 5 down, ETS 2 oynarken aldığım FPS değeri ise 90-110 arası değişmekte fakat değerler bu kadar yüksek olmasına rağmen hissettiğim FPS değeri neden 13-20 FPS anlam veremedim bu konu hakkında fikri olan var mı ?

Ekler

• Ekran Resmi 2021-03-23 21.30.50.png
    Ekran Resmi 2021-03-23 21.30.50.png
    26.1 KB · Hit: 62
Bunu bende fark ettim. Hazır Türkiye'ye GFN gelmiş diye 2 sefer CSGO TR sunucularına girdim. Oyunda 100-200 arası fps aldım. Çoğu zaman 200 bile görmedi, hatta daha çok 100-150 arası gibi bir şeydi. Server da 15 kişi filan vardı ama hala aynıydı. Aklıma port sıkıntısı geliyor ama öylede değil. Çünkü bende de macbook pro early 2011 var. Hyper X ssd ve 10gb ram olduğuna rağmen fps de düşüş var. Pandemi başı EU serverlarını denedim ama orda rahatlıkla 200+ üstüne çıkıyordu. Sanırım burdaki sunucular/pcler yetersiz kalıyor diye düşünüyorum.

Bunu bende fark ettim. Hazır Türkiye'ye GFN gelmiş diye 2 sefer CSGO TR sunucularına girdim. Oyunda 100-200 arası fps aldım. Çoğu zaman 200 bile görmedi, hatta daha çok 100-150 arası gibi bir şeydi. Server da 15 kişi filan vardı ama hala aynıydı. Aklıma port sıkıntısı geliyor ama öylede değil. Çünkü bende de macbook pro early 2011 var. Hyper X ssd ve 10gb ram olduğuna rağmen fps de düşüş var. Pandemi başı EU serverlarını denedim ama orda rahatlıkla 200+ üstüne çıkıyordu. Sanırım burdaki sunucular/pcler yetersiz kalıyor diye düşünüyorum.
bencede hatta bence sadece sunucular yetersiz kalıyor bilgisayarlarda sorun olduğunu düşünmüyorum tek lazım olan internet nası olsa :D

Doğru. İnternette lazım, fazladan sunucu da. Bence Türkiye gibi ülkede 3-4 daha sunucu olması gerekli. Özellikle sunucunun İstanbul yerine Ankara'da olması ilk başta şaşırtı gelmişti. Sonuçta İstanbul'un altyapısı diğerlerine göre dahi iyi. Bence yaza kadar 1-2 tane daha sunucu açarlar ve rahatlıkla girme şansı yaşabiliriz diye düşünüyorum. Hemde çevre ülkelere satış olmuş olur.

az önce kardeşimin bilgisayarına geçip test ettim tekrardan, kardeşimin bilgisayarında rtx 2060 var (iyi pc yani :D ) onda gayet rahat oynanıyordu galiba sorun mac işletim sistemlerinde optimizayson sorunu var internette bununla ilgili video var mı diye bakıcam
Post automatically merged:

@supr34 Bro galiba Nvidia sesimizi duydu yeni güncelleme getirdiler macOS larda performası arttırdılar artık rahat oynanıyoru gayet iyi oldu denedim bende az önce

Son düzenleme:
Arkadaşalar iyi günler mac mini kullandığım için arada oyun zevkimi karşılasın GFN yi satın aldım internet hızım da 90 up 5 down, ETS 2 oynarken aldığım FPS değeri ise 90-110 arası değişmekte fakat değerler bu kadar yüksek olmasına rağmen hissettiğim FPS değeri neden 13-20 FPS anlam veremedim bu konu hakkında fikri olan var mı ?
benim download 30 upload 5 çokda akıcı oynuyorum. bilmiyorum..

az önce kardeşimin bilgisayarına geçip test ettim tekrardan, kardeşimin bilgisayarında rtx 2060 var (iyi pc yani :D ) onda gayet rahat oynanıyordu galiba sorun mac işletim sistemlerinde optimizayson sorunu var internette bununla ilgili video var mı diye bakıcam
Post automatically merged:

@supr34 Bro galiba Nvidia sesimizi duydu yeni güncelleme getirdiler macOS larda performası arttırdılar artık rahat oynanıyoru gayet iyi oldu denedim bende az önce
Evet o da benim aklıma geldi. Oyunları ve App'leri yaparken çoğu şirketler ilk önce windows için yapıyorlar, daha sonra mac'e port oluyor. Ama onların bilgisayarından oynuyorsun. O da ilginç. Fps sabit kalması gerekiyor bence. Bakalım başka oyunları denemeye başladım. Bugün Path of Exile oynadım. Fps her ne kadar sabit 60 olsa da (o da mecburiyetten) etrafta 20den fazla mob vardı, fps hiç düşmedi. Şahsen anlamış değilim xd. Bakalım şu anda Destiny 2 deneyeceğim, belki sıkıntı olmaz. Sonra da ETS 2 vs tek tek bakmayı planlıyorum ki, ona göre Geforce NOW alırım. Yoksa bu Ramazan ayı başka türlü geçmez xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,122
Üyeler
190,864
Son üye
CEiTA 69 ESS
Geri