Neler Yeni

Ghost of Tsushima vs Dragons Dogma 2

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,744
Bütçe
60
İki oyun arasında çok kaldım. DD2'yi uzun zamandır bekliyorum ama GoT hiç beklemediğim bir zamanda duyuruldu. PS'de GoT oynayanlar görüşlerini belirtebilir mi? 60 dolara değer mi yoksa 50 dolara DD2 mi alayım?

GoT için ortalama çokta iyi olmayan bir oyun diyen incelemeler görmüştüm (Dost kayaoğlu tabii o biraz ağır girer) atmosferi sanat tasarımı güzelde görev ve dizaynı sıkıntılıydı sanırım.

Öteki yandan DD1 i oynamıştım ve yılına göre baya iyidi, şimdi 2. geliyor ve tarzı ile biraz eski usul RPG leri modernle mixlicek gibi. Ben kesinlikle DD2 den yana giderim.

İki oyun arasında çok kaldım. DD2'yi uzun zamandır bekliyorum ama GoT hiç beklemediğim bir zamanda duyuruldu. PS'de GoT oynayanlar görüşlerini belirtebilir mi? 60 dolara değer mi yoksa 50 dolara DD2 mi alayım?
Got'u sevmiş biri olarak DD2 daha iyi bir seçenek olabilir, çünkü harcadığın vakite daha fazla değeceğini düşünüyorum. Ghost of tsushimanın dövüş mekaniğini baya sevmiştim, keşfetmeyi seven birisiysen baya güzel oyun. Sürekli gelişerek 1 tabur askeri göz açıp kapayıncaya kadar yok etmek baya tatmin edici. Hikayesini çok da iyi bulmamıştım.
Edit : Ara sahneleri Triple A bir oyun için rezaletti bunu da ekleyeyim.

GoT için ortalama çokta iyi olmayan bir oyun diyen incelemeler görmüştüm (Dost kayaoğlu tabii o biraz ağır girer) atmosferi sanat tasarımı güzelde görev ve dizaynı sıkıntılıydı sanırım.

Öteki yandan DD1 i oynamıştım ve yılına göre baya iyidi, şimdi 2. geliyor ve tarzı ile biraz eski usul RPG leri modernle mixlicek gibi. Ben kesinlikle DD2 den yana giderim.
Benim de gönlüm DD2'den yana. Karakter yaratma demosunda bile 5-6 saat geçirdim, çok hoşuma gitti. Sanırım onu ön sipariş vereceğim.

Geri