Neler Yeni

GIBIRNET HİZMET BEDELİ ALIYOR MU?

EbolaTrue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Arda
Arkadaşlar merhaba şu anki internet sağlayıcım olan TurkNet'in internet fiyatlarına yapmış olduğu yüksek zamlardan ötürü internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum ve bu sabah GIBIRNET'e denk geldim biraz araştırdım ŞİKAYETVAR sitesindeki puanları vs. gayet iyi ama aklımda bir soru işareti kaldı. Biz TurkNet'e geçtiğimizde toplamı 180TL olan ve ilk 3 ay faturaya ek 60TL olarak ödediğimiz hizmet bedelini TurkNet'ten, GIBIRNET'e geçince de aynı şekilde bir hizmet bedeliyle karşı karşıya kalacak mıyız? Bilgili arkadaşlar dönerse çok memnun kalırım...

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Ben GıbırNet'e geçerken aylık internet tutarı dışında bir şey ödemedim. Merak ettiğin sorun olursa WhatsApp hattına yaz, hızlı cevap veriyorlar.

EbolaTrue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben GıbırNet'e geçerken aylık internet tutarı dışında bir şey ödemedim. Merak ettiğin sorun olursa WhatsApp hattına yaz, hızlı cevap veriyorlar.
çok teşekkür ederim aklımda sadece bu kalmıştı onunda cevabını buldum :)

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Arkadaşlar merhaba şu anki internet sağlayıcım olan TurkNet'in internet fiyatlarına yapmış olduğu yüksek zamlardan ötürü internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum ve bu sabah GIBIRNET'e denk geldim biraz araştırdım ŞİKAYETVAR sitesindeki puanları vs. gayet iyi ama aklımda bir soru işareti kaldı. Biz TurkNet'e geçtiğimizde toplamı 180TL olan ve ilk 3 ay faturaya ek 60TL olarak ödediğimiz hizmet bedelini TurkNet'ten, GIBIRNET'e geçince de aynı şekilde bir hizmet bedeliyle karşı karşıya kalacak mıyız? Bilgili arkadaşlar dönerse çok memnun kalırım...
GIBIRNet'te ilk 6 ay içinde aboneliğini iptal eder veya başka bir sağlayıcıya geçersen 120 TL kurulum ücreti yansır.
Bu 6 aylık sürenin dışında kurulum hizmeti ücretsiz olarak sunulmaktadır. VDSL altyapılarda kablo çekme işlemi aboneye aittir ancak geçişlerde yeniden kablo çekme işlemi gerekmez. Merak ettiğin başka bir şey varsa GIBIRNet'in Discord topluluğuna katılabilirsin. İyi forumlar 👋

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,457
Üyeler
167,493
Son üye
meodurmus
Top Bottom