Öneri GIBIRNet Senelik Zam Geldi: 580 TL | Turk Telekom İlk 6 Ay %50 İndirim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,565
Netspeed ve Millenicom'da sorun yaşayıp geçiş yapmak isteyenler için açıyorum konuyu. İki önerim var: GIBIRNet ve Turk Telekom.

1. Turk Telekom

1751522816104.webp

Turk Telekom'un internet başvurularına özel ilk 6 ay %50 kampanyası başlamıştır. Son gün: 10 Temmuz.
Ücretlere modem ücreti dahil değildir. Fiber altyapıda aylık 75 TL modem kirası vardır.

Avantajları:

• Altyapı sahibi firma | Müşteri hizmetleri & teknik destek
  • Taahhütlü
  • 100'lükte değil fakat 200, 500 ve 1000'lik tarifede daha avantajlı
Dezavantajları:
  • Fiyatı biraz daha yüksek
Kampanya sayfası:

2. GIBIRNet

1751523103347.webp

Senelik zam yapıldı. GIBIRNet senede sadece bir kez zam yapmakta. Böyle bir huyu var. Temmuz 2026'ya kadar zam yapılmayacak söylediklerine göre.
İlk 3 ay 480 TL, akabinde 580 TL.
Arkadaşlık referans kodu ile abone olursanız 40 TL düşer ve 440 TL, 540 TL üzerinden ücretlendirilirsiniz. Sizin de getirdiğiniz her kişi için 40 TL daha kazanırsınız.
Ücretlere modem ücreti dahil değildir. Fiber altyapıda aylık 70 TL modem kirası vardır.

Ben şahsen GIBIRNet kullanıyorum. Turk Telekom -> Millenicom -> Comnet -> Netspeed -> GIBIRNet şeklinde bir geçiş yolculuğum oldu. TT bölgesel arıza ve bakım çalışmaları hariç sadece 1 kez 1 saatlik bir kesinti olmuştu. Onun haricinde hiç sorun yaşamadım. 17 aydan fazladır kullanıyorum. Müşteri hizmetlerine chat ve telefon araması şeklinde ulaşabiliyorsunuz. Chat'e hızlı dönüyorlar. Müşteri hizmetlerinde de hiç sorun yaşamadım.

Avantajları:

• Taahhütsüz ve Temmuz 2026'ya kadar zam yok söylediklerine göre
  • 100'lük tarifede daha avantajlı, ucuz, ref ile indirim kazanma
  • Müşteri hizmetleri ulaşılabilirliği
Dezavantajları:
  • Hatalı arıza kaydı bildirim ücreti: yani arıza kaydı oluşturursanız, sorun altyapıda ise ücret alınmaz ama eğer sorun sizde ise TT'nin hatalı arıza kaydı bildirim ücreti sizin faturanıza yansıtılır.
  • 200, 500, 1000'lik paketlerde avantajlı değil
İnternet sayfası:

Netspeed ve Millenicom'da sorun yaşayıp geçiş yapmak isteyenler için açıyorum konuyu. İki önerim var: GIBIRNet ve Turk Telekom.

1. Turk Telekom

Alıntıyı görüntüle

Turk Telekom'un internet başvurularına özel ilk 6 ay %50 kampanyası başlamıştır. Son gün: 10 Temmuz.
Ücretlere modem ücreti dahil değildir. Fiber altyapıda aylık 75 TL modem kirası vardır.

Avantajları:

• Altyapı sahibi firma | Müşteri hizmetleri & teknik destek
  • Taahhütlü
  • 100'lükte değil fakat 200, 500 ve 1000'lik tarifede daha avantajlı
Dezavantajları:
  • Fiyatı biraz daha yüksek
Kampanya sayfası:

2. GIBIRNet

Alıntıyı görüntüle

Senelik zam yapıldı. GIBIRNet senede sadece bir kez zam yapmakta. Böyle bir huyu var. Temmuz 2026'ya kadar zam yapılmayacak söylediklerine göre.
İlk 3 ay 480 TL, akabinde 580 TL.
Arkadaşlık referans kodu ile abone olursanız 40 TL düşer ve 440 TL, 540 TL üzerinden ücretlendirilirsiniz. Sizin de getirdiğiniz her kişi için 40 TL daha kazanırsınız.
Ücretlere modem ücreti dahil değildir. Fiber altyapıda aylık 70 TL modem kirası vardır.

Ben şahsen GIBIRNet kullanıyorum. Turk Telekom -> Millenicom -> Comnet -> Netspeed -> GIBIRNet şeklinde bir geçiş yolculuğum oldu. TT bölgesel arıza ve bakım çalışmaları hariç sadece 1 kez 1 saatlik bir kesinti olmuştu. Onun haricinde hiç sorun yaşamadım. 17 aydan fazladır kullanıyorum. Müşteri hizmetlerine chat ve telefon araması şeklinde ulaşabiliyorsunuz. Chat'e hızlı dönüyorlar. Müşteri hizmetlerinde de hiç sorun yaşamadım.

Avantajları:

• Taahhütsüz ve Temmuz 2026'ya kadar zam yok söylediklerine göre
  • 100'lük tarifede daha avantajlı, ucuz, ref ile indirim kazanma
  • Müşteri hizmetleri ulaşılabilirliği
Dezavantajları:
  • Hatalı arıza kaydı bildirim ücreti: yani arıza kaydı oluşturursanız, sorun altyapıda ise ücret alınmaz ama eğer sorun sizde ise TT'nin hatalı arıza kaydı bildirim ücreti sizin faturanıza yansıtılır.
  • 200, 500, 1000'lik paketlerde avantajlı değil
İnternet sayfası:
musteri hizmetlerinin whatsapp uzerinden hizmet vermesi asiri guzel birsey bende arkadasimdan gordugum icin gecmeyi planliyorum.

Ttnet pahalı değil 2 yıllık taahhütle hepsinden ucuza geliyor. Diğerleri zam getiriyor beğenmezsen değiştiriyorsun. Bunda 2 yıl al zam mam yok. Geçen sene geçerken yaptım hesabını.

Şaka mı bu :D

Taahhütsüz ve Temmuz 2026'ya kadar zam yok söylediklerine göre.
Sitede yazmıyor; söz havada kalır.
Gıbırnet kullandığınız belli oluyor zaten.🤭
Tt uzun vadede daha mantıklı.
Türknet peşin ödeme daha mantıklı gibi.

Türknet alın geçin, ben Millenicom kullanıyorum çok pişmanım. Taşınacağım için değiştirmedim henüz.
GIBIRNet'i çok severim hiç kullanmadım ama çok kişiye tavsiye etmişliğimde var.
Discordda sunucularına üyeyim yaklaşık 4 yıldır, muhabbetlerimizde bolca oldu kendileriyle.
Ancak 320TL'den ilk 3 ay 480TL'ye sonra ki aylar için 580TL zam yapmaları üstelik 70TL Modem Kirası alıp + Kurulum ve Aktivasyon ücretlerinde 1300TL peşin alıp yardımcı olmamaları akla mantığa yatar gibi değil.

Türknet, Türkiye'de ki tekelleşmiş ISS'lerin MartıTAG'ı olmuş bir konumda.

türknet kullanmadım ama altyapısı varsa çok daha avantajlı bence

gibirnet millenicom geçmeyimçn Türkcell Süper online veya Türk Telekom dan orijinial sağlayıcılardan hizmet alın taahhüt felan es geçin yapacak bir şey yok

alt yapı sorunu var dediler 2 haftadır millenicom oylanıyor az önce iptalini gerçekleştirdim ve TTNet geldi 35 mbps lik alt yapıya 50 mbps taktı ve internet canavar gibi

gibirnet iyiydi de iletişimsizlik sıkıntısı var mayıs ayında 320tl idi faturam haziranda 370tl temmuzda zamla birlikte 580 tl oldu millenicoma geçmeyi düşünüyorum ama o da riskli çok sorun yaşayan var.

Geri