Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,565
Netspeed ve Millenicom'da sorun yaşayıp geçiş yapmak isteyenler için açıyorum konuyu. İki önerim var: GIBIRNet ve Turk Telekom.
Turk Telekom'un internet başvurularına özel ilk 6 ay %50 kampanyası başlamıştır. Son gün: 10 Temmuz.
Ücretlere modem ücreti dahil değildir. Fiber altyapıda aylık 75 TL modem kirası vardır.
Avantajları:
bireysel.turktelekom.com.tr
Senelik zam yapıldı. GIBIRNet senede sadece bir kez zam yapmakta. Böyle bir huyu var. Temmuz 2026'ya kadar zam yapılmayacak söylediklerine göre.
İlk 3 ay 480 TL, akabinde 580 TL.
Arkadaşlık referans kodu ile abone olursanız 40 TL düşer ve 440 TL, 540 TL üzerinden ücretlendirilirsiniz. Sizin de getirdiğiniz her kişi için 40 TL daha kazanırsınız.
Ücretlere modem ücreti dahil değildir. Fiber altyapıda aylık 70 TL modem kirası vardır.
Ben şahsen GIBIRNet kullanıyorum. Turk Telekom -> Millenicom -> Comnet -> Netspeed -> GIBIRNet şeklinde bir geçiş yolculuğum oldu. TT bölgesel arıza ve bakım çalışmaları hariç sadece 1 kez 1 saatlik bir kesinti olmuştu. Onun haricinde hiç sorun yaşamadım. 17 aydan fazladır kullanıyorum. Müşteri hizmetlerine chat ve telefon araması şeklinde ulaşabiliyorsunuz. Chat'e hızlı dönüyorlar. Müşteri hizmetlerinde de hiç sorun yaşamadım.
Avantajları:
gibir.net.tr
1. Turk Telekom
Turk Telekom'un internet başvurularına özel ilk 6 ay %50 kampanyası başlamıştır. Son gün: 10 Temmuz.
Ücretlere modem ücreti dahil değildir. Fiber altyapıda aylık 75 TL modem kirası vardır.
Avantajları:
- Altyapı sahibi firma | Müşteri hizmetleri & teknik destek
- Taahhütlü
- 100'lükte değil fakat 200, 500 ve 1000'lik tarifede daha avantajlı
- Fiyatı biraz daha yüksek

Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
Türk Telekom ile evde internet daha avantajlı! Yeni müşterilerimiz için özel hazırlanmış kampanyaları kaçırmayın, hemen keşfedin.
2. GIBIRNet
Senelik zam yapıldı. GIBIRNet senede sadece bir kez zam yapmakta. Böyle bir huyu var. Temmuz 2026'ya kadar zam yapılmayacak söylediklerine göre.
İlk 3 ay 480 TL, akabinde 580 TL.
Arkadaşlık referans kodu ile abone olursanız 40 TL düşer ve 440 TL, 540 TL üzerinden ücretlendirilirsiniz. Sizin de getirdiğiniz her kişi için 40 TL daha kazanırsınız.
Ücretlere modem ücreti dahil değildir. Fiber altyapıda aylık 70 TL modem kirası vardır.
Ben şahsen GIBIRNet kullanıyorum. Turk Telekom -> Millenicom -> Comnet -> Netspeed -> GIBIRNet şeklinde bir geçiş yolculuğum oldu. TT bölgesel arıza ve bakım çalışmaları hariç sadece 1 kez 1 saatlik bir kesinti olmuştu. Onun haricinde hiç sorun yaşamadım. 17 aydan fazladır kullanıyorum. Müşteri hizmetlerine chat ve telefon araması şeklinde ulaşabiliyorsunuz. Chat'e hızlı dönüyorlar. Müşteri hizmetlerinde de hiç sorun yaşamadım.
Avantajları:
- Taahhütsüz ve Temmuz 2026'ya kadar zam yok söylediklerine göre
- 100'lük tarifede daha avantajlı, ucuz, ref ile indirim kazanma
- Müşteri hizmetleri ulaşılabilirliği
- Hatalı arıza kaydı bildirim ücreti: yani arıza kaydı oluşturursanız, sorun altyapıda ise ücret alınmaz ama eğer sorun sizde ise TT'nin hatalı arıza kaydı bildirim ücreti sizin faturanıza yansıtılır.
- 200, 500, 1000'lik paketlerde avantajlı değil
GIBIRNet | İnternet - GIBIRNet | İnternet
GIBIRNet İletişim Hizmetleri, Hızlı, Uygun, Türkiye geneli sınırsız internet