Yardım Gıbırnete geçmeyi düşünüyorum mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
99
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Gıbırnete geçmeyi düşünüyorum şu anlık
Sebepleri:
Uygun tarifeleri olması,bir çok kişinin önermesi,TT alt yapısına bağlı olması

Şuan ki internetim Netspeed
Önerilerinize açığım deneyimlerden varsa yardımcı olursa sevinirim.

Screenshot_2025-07-30-16-38-28-864_com.android.chrome-edit.webp
Screenshot_2025-07-30-16-38-08-475_com.android.chrome-edit.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapımı sorgulattigimda bu tarifeler ve bu sonuçlar çıkıyor online FPS oyunlarında kaç ping alırım sizde 15-20 ?

O da zam yiyecek ne değişecek ki :D Taahhütsüz tüm firmaların ortak sorunu

Oyunlarda ping değerleri sıkıntı yazanlar olmuş sadece buda beni çok korkutuyor malum Full FPS oyunları oynuyorum valo CS
Ping değerleri nasıl olur acaba yardımcı olursanız sevinirim

fiyatlara bak be 36 mbps internete 800 tl veriyorum. yatın kalkın dua edin ya :D

Ben tt ye geçtim 1 ay önce 100mbs 350 tl 6 ay sonraki 12 ay 750 tl sürekli zam zam cart curt sıktı arada internet kopuyor sürekli düzgün kimseyle iletişim kuramıyordum şimdi kafa rahat. Gıbırnette kullandım önceden eğer iptv kullanıyorsanız arada sorun çıkartıyor bilginiz olsun.

Bi şey değişmez...
NetSpeede bu ay zamlı fiyat ödeyecegim ayrıca Atlantisnetin alt yapısına geçmiş bu yüzden değişmeyi düşünüyorum

Ben tt ye geçtim 1 ay önce 100mbs 350 tl 6 ay sonraki 12 ay 750 tl sürekli zam zam cart curt sıktı arada internet kopuyor sürekli düzgün kimseyle iletişim kuramıyordum şimdi kafa rahat. Gıbırnette kullandım önceden eğer iptv kullanıyorsanız arada sorun çıkartıyor bilginiz olsun.
Gıbırnete geçtin yani doğrumu anladım

Türknet ve Gıbırnet arasında kaldım ama türknet çok pahalı diyorlar

NetSpeede bu ay zamlı fiyat ödeyecegim ayrıca Atlantisnetin alt yapısına geçmiş bu yüzden değişmeyi düşünüyorum

Gıbırnete geçtin yani doğrumu anladım

Türknet ve Gıbırnet arasında kaldım ama türknet çok pahalı diyorlar
İş yerimde kullanıyordum 4 ay önce ip tv de sürekli donma oluyordu modemi aç kapa yapıyorum öyle düzeliyordu sonra uğraşamam dedim çıktım.

kardeş akıl sağlıgın için geçme paket kaybı var /ping olabiliyor gece aktif saatlerde beni süründürdüler en son düzeltmişlerdi şimdi yine başladı yeni sağlayıcı bakıyorum

bölgeden bölgeye değişiklilik gösterir belki senin bölgende memnun kalabilirsin

kardeş akıl sağlıgın için geçme paket kaybı var /ping olabiliyor gece aktif saatlerde beni süründürdüler en son düzeltmişlerdi şimdi yine başladı yeni sağlayıcı bakıyorum
Anladım dostum teşekkürler
Ama Türknet pahalı Gıbırnet kötü suanki internetim Netspeed abimin üstüne kendi üstüme yeni tarifemi alsam abim 35 Mbps lim tarifeden almış ben 100 lukten alsam bir dark olur mu ?

Anladım dostum teşekkürler
Ama Türknet pahalı Gıbırnet kötü suanki internetim Netspeed abimin üstüne kendi üstüme yeni tarifemi alsam abim 35 Mbps lim tarifeden almış ben 100 lukten alsam bir dark olur mu

bölgeden bölgeye değişiklilik gösterir belki senin bölgende memnun kalabilirsin
Nerede oturuyorsun ki dostum ben Denizli deyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,532
Üyeler
184,179
Son üye
copperx