Neler Yeni

Gigabayt b450 s2h v2 Ryzen 3 3100 OC yaparken hata alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrullah Yılmaz
.
Turbo boostu açınca 1.393 voltajlara çıkıyo saçma sapan bi şekilde.Ama kapatınca 3.6 ghz de 1.135 voltajlarda kalıyo
Benim asıl sorunum sabit bi şekilde 4.1 ghz de nasıl sabitliyebilirim cbr testini yap dediler yaptım fakat
pc mavi ekran veriyo kapanıyo test sırasında tekrar tekrar bi konu daha açtım ama pek yardımcı olan olmadı
bilen birileri yardımcı olabilirmi lütfen.Yokmu bu forumda bilen birileri rica ediyorum yardımcı olun.

Anakart: Gigabayt b450m s2h v2
İşlemci: Ryzen 3 3100 3.9GHZ Soğutucu: Snowman T6 ultra
Ekran kartı: Saphira rx550 4 gb 128 bit
Psu: Cooler master mwe 600w 80+ aktif pfc
Ram: Patrior viper steel 8+8 3200mhz
Kasa: Power boost vk-g3904s rgb usb 3.0 mid tower (kasanın üstünde de ayrı yeten 2 tane rampage 6c 120mm fan bulunmakda)

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Eğer yapmadıysanız lütfen bios update yapın.

Ayrıca minidump dosyalarını mediafire'ye atın linkini mavi ekran sorunları kategorisi varsa oraya atın size sorunun neden kaynaklandığını söylerler.

Stok ayarlarda mavi ekran vermesi anormal bir durum.

Dediğim gibi biosunuzu en son sürümü ile güncelleyin ve bios stok ayarlarında ctr testi yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok ayarlarda olan çoğu mavi ekran sorunu bios sürümü güncel olmadığından dolayı yaşanabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrullah Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yapmadıysanız lütfen bios update yapın.

Ayrıca minidump dosyalarını mediafire'ye atın linkini mavi ekran sorunları kategorisi varsa oraya atın size sorunun neden kaynaklandığını söylerler.

Stok ayarlarda mavi ekran vermesi anormal bir durum.

Dediğim gibi biosunuzu en son sürümü ile güncelleyin ve bios stok ayarlarında ctr testi yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok ayarlarda olan çoğu mavi ekran sorunu bios sürümü güncel olmadığından dolayı yaşanabiliyor.
stock ayarlarda vermiyo mavi ekran benim sorunum turbo boostu kapatınca 3.6 ghz de 1.135v ile çalışıyo fakat turbo boostu açınca 3.9ghz de 1.393v ile çalışıy ço saçma bi durum deilmi şimdi cbr testi yaptım mavi ekran verip kapanıyo sonra açılıyo ve böyle bişey geldi ve cbr testi durdu cbr 2.1 rc5 ile yaptım testi

Ekler

• Ekran Alıntısı11.PNG
    Ekran Alıntısı11.PNG
    135.4 KB · Hit: 39
Top Bottom