Neler Yeni

Gigabyte 1650 DDR6 1600 TL (Bitti)

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader

arisaka

80+ Bronze
Kart bugün elime ulaştı.

Performans olarak beklentimi fazlasıyla karşıladı fakat vbios a yazılmış fan profili biraz can sıkıcı. Kartın minimum fan hızı %64 (1800rpm) bu fan hızının altını ne msi afterburnerdan ne de aorus engine den hiç bir şekilde ayarlayamıyorsunuz. Kartın fan profili vbios a bariz şekilde hatalı girilmiş yada hiç test etmeden sallamasyon bu değerleri girmişler çünkü kart boşta 35 derecede çalışırken de fanlar %64 de, %100 yük altında 66-67 derecede çalışırken de %64 de yani fan profilini çoook geniş bir sıcaklık aralığına sabit tutmuşlar...

Özetle; oyun oynayın yada masaüstünde dizi-film izleyin fark etmeksizin bu kart sabit %64 fan devri yani 1800rpm de çalışıyor. Benim gibi ölüm sessizliğine yakın bir setup a sahipseniz rahatsız edici olabiliyor.

TR den alıp 3000 lira versem anında iade ederdim ama 1700 liraya bedava, artık fan sesine bir müddet katlanıcaz.

İceWolf

80+ Silver
Ölüm sessizliği güzel söz olmuş hocam. Ben 3 gündür kullanıyorum performansı ucuz bir karta ve Türkiye'deki aynı fiyat aralığındaki kartlara göre çok daha guclu. Sıcaklık değerleri gayet güzel. 70 dereceyi daha görmedim, maksimum 64 oldu galiba, bu sıcaklıkda gayet iyi. Ses konusunda benim kasada 6 fan var ve çokta bir rahatsizlik vermedi bende. Dolar yükselmesiyle 1700 e geldi ama Turkiye piyasasına göre 1000 TL ucuza geldi ve gayet yeterli. Alipta kargosu gelmiş arkadaşlara hayırlı olsun.

Top Bottom