Prot0type
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Dolar artmaya başladığından beri pek düştüğünü görmedimhocam gigabyte sürekli 3700e düşüyor bekleyip onu alabilirsin.
Dolar artmaya başladığından beri pek düştüğünü görmedimhocam gigabyte sürekli 3700e düşüyor bekleyip onu alabilirsin.
şuan 5000 bin fazlaDolar artmaya başladığından beri pek düştüğünü görmedim
AGhosting yok monitörde. Alabileceğin monitörlerden arasında en canlı ve gerçek renklere sahip bir monitör budur bence. Dediğim gibi mağazaya gidip deneme görme şansın varsa git gözünle gör içine sinsin ve o şekilde tercihini yap.
evet LG panel konusunda gerçekten başarılı.Fakat LG bu monitöründe kendi panelini değil BOE panel kullanmış.Fakat baktığım testlerde yine de gerçekten başarılı bir panel.Asus VG249Q amazonda prime özel indirime girmiş ve aynı fiyattalar şuan.Asus'un pivot özelliği olması olumlu.Fakat Asus'un bu modellerinde ghosting sorunu olduğunu söylüyor insanlar.Öte yandan LG'de HDR desteği de beni cezbediyor açıkçası.Gördüğüm testlerde LG fabrika ayarları ile düşük kontrast gibi bir sorunu var.Fakat ufak bir tweak ile halledilebiliyor.Açıkçası çok karasızım.Çünkü kendi kullandığım TN panel viewsonic monitörü alırken çok araştırma yapmamıştım ve 1000tl gibi ucuz bir fiyata almıştım 2 yıl önce.144hz 1ms olması gerçekten güzel ama TN panel yüzünden renkler gerçekten çok kötü.Bu sefer gerçekten araştırıp güzel renk veren kaliteli bir şey almak ve aynı zamanda fiyatı da olabildiğince ona göre ayarlamaya çalışıyorum. AOC 24G2SPU modelini araştırırken çok hoşuma gitmişti ama şuan stoklarda bulunmuyor maalesef.Ghosting yok monitörde. Alabileceğin monitörlerden arasında en canlı ve gerçek renklere sahip bir monitör budur bence. Dediğim gibi mağazaya gidip deneme görme şansın varsa git gözünle gör içine sinsin ve o şekilde tercihini yap.
Lg yi ısrarla öneriyorum. Renk konusunda memnun kalmak ve ghosting yaşamak istemiyorsan.A
evet LG panel konusunda gerçekten başarılı.Fakat LG bu monitöründe kendi panelini değil BOE panel kullanmış.Fakat baktığım testlerde yine de gerçekten başarılı bir panel.Asus VG249Q amazonda prime özel indirime girmiş ve aynı fiyattalar şuan.Asus'un pivot özelliği olması olumlu.Fakat Asus'un bu modellerinde ghosting sorunu olduğunu söylüyor insanlar.Öte yandan LG'de HDR desteği de beni cezbediyor açıkçası.Gördüğüm testlerde LG fabrika ayarları ile düşük kontrast gibi bir sorunu var.Fakat ufak bir tweak ile halledilebiliyor.Açıkçası çok karasızım.Çünkü kendi kullandığım TN panel viewsonic monitörü alırken çok araştırma yapmamıştım ve 1000tl gibi ucuz bir fiyata almıştım 2 yıl önce.144hz 1ms olması gerçekten güzel ama TN panel yüzünden renkler gerçekten çok kötü.Bu sefer gerçekten araştırıp güzel renk veren kaliteli bir şey almak ve aynı zamanda fiyatı da olabildiğince ona göre ayarlamaya çalışıyorum. AOC 24G2SPU modelini araştırırken çok hoşuma gitmişti ama şuan stoklarda bulunmuyor maalesef.
https://www.amazon.com.tr/Asus-Gamıng-Vg249Q-Freesync-1920X1080/dp/B082NRKT4K?th=1
https://aoc.com/tr/gaming/products/monitors/24g2spu-bk
A
evet LG panel konusunda gerçekten başarılı.Fakat LG bu monitöründe kendi panelini değil BOE panel kullanmış.Fakat baktığım testlerde yine de gerçekten başarılı bir panel.Asus VG249Q amazonda prime özel indirime girmiş ve aynı fiyattalar şuan.Asus'un pivot özelliği olması olumlu.Fakat Asus'un bu modellerinde ghosting sorunu olduğunu söylüyor insanlar.Öte yandan LG'de HDR desteği de beni cezbediyor açıkçası.Gördüğüm testlerde LG fabrika ayarları ile düşük kontrast gibi bir sorunu var.Fakat ufak bir tweak ile halledilebiliyor.Açıkçası çok karasızım.Çünkü kendi kullandığım TN panel viewsonic monitörü alırken çok araştırma yapmamıştım ve 1000tl gibi ucuz bir fiyata almıştım 2 yıl önce.144hz 1ms olması gerçekten güzel ama TN panel yüzünden renkler gerçekten çok kötü.Bu sefer gerçekten araştırıp güzel renk veren kaliteli bir şey almak ve aynı zamanda fiyatı da olabildiğince ona göre ayarlamaya çalışıyorum. AOC 24G2SPU modelini araştırırken çok hoşuma gitmişti ama şuan stoklarda bulunmuyor maalesef.
https://www.amazon.com.tr/Asus-Gamıng-Vg249Q-Freesync-1920X1080/dp/B082NRKT4K?th=1
https://aoc.com/tr/gaming/products/monitors/24g2spu-bk
mesajı yazarken asus'un indirimi bitti zatenLg yi ısrarla öneriyorum. Renk konusunda memnun kalmak ve ghosting yaşamak istemiyorsan.
Dün forumu açarken fiyatı 4bin küsürdü.Şuan an itibariyle 5600tl olmuş.gıgabyte kendimde kullanıyorum
Rica ederim dediğim gibi aklında soru işareti kalmaması adına, stokta olan herhangi bir mağazaya git LG yi diğer monitörlerle yan yana gör farkı anlayacaksın.mesajı yazarken asus'un indirimi bitti zatenİlginiz için ayrıca teşekkür ederim.Sanırım LG olanı alacağım
5600 e alınmaz indirimi bekle karne indirimi gelcek itopyayamesajı yazarken asus'un indirimi bitti zatenİlginiz için ayrıca teşekkür ederim.Sanırım LG olanı alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dün forumu açarken fiyatı 4bin küsürdü.Şuan an itibariyle 5600tl olmuş.