ya alırsam onu alıcam başka rog strix beyaz çıkarsa onu alırımnBence sınırlı stok ile gelebilir. Ama kafamın bir yerlerinde bu kart gelmez düşüncesi de dönmüyor değil.
rog stix beyaz gelir miBence sınırlı stok ile gelebilir. Ama kafamın bir yerlerinde bu kart gelmez düşüncesi de dönmüyor değil.
Zor ama getirirler bence satıcılarsoru yukarda
ROG Strix gelmesi daha olası bence.ya alırsam onu alıcam başka rog strix beyaz çıkarsa onu alırımn
Mesaj otomatik birleştirildi:
rog stix beyaz gelir mi
Galiba beyaz sistem toplıyacaksın kanka yakışır bende istiyorum ama nerdeyse her şey siyahya ne bu beyaz karşıtlığı
ya kasa arıyorum beyaz tok b550 arıyorum tamam rog strix b550 a var dedim trde yok klavye arıyorum beyaz yok mouse arıyorum mouse yok aaaaaaaaaaaaaaaaaaGaliba beyaz sistem toplıyacaksın kanka yakışır bende istiyorum ama nerdeyse her şey siyah
Aslında beyaz Razer'lar var. Ama Türkiye'de yok galiba.ya kasa arıyorum beyaz tok b550 arıyorum tamam rog strix b550 a var dedim trde yok klavye arıyorum beyaz yok mouse arıyorum mouse yok aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mouse g102 var beyaz klavye olarak bir bakıyım bulunca editlerim kasa ranker cygnus v2 var birde corsair cooler masterın var ekran kartı bekle ben yinede bakyım beyaz sana beyaz anakart sor beyaz soğutucu bulunur tek sıkıntı bütçe ve bulmaya kasa arıyorum beyaz tok b550 arıyorum tamam rog strix b550 a var dedim trde yok klavye arıyorum beyaz yok mouse arıyorum mouse yok aaaaaaaaaaaaaaaaaa