4060 ti al fp ise marka ço sorun değil 4060 a bulaşma kötü bi kart denebilir onun için beklenen performansı vermedi aşağısında kaldı baya milletin alma sebebi yeni nesil algısıyla ve bi çok düşük fiyatlı sistemde kulanılmasıyla alındaBir forumda gigabyte kartların çok ısındığını duydum doğru mu? Ya da Zotac 4060 mı alayım
peki 4060 yerine rx serisinden önerebilir misin bi kart4060 ti al fp ise marka ço sorun değil 4060 a bulaşma kötü bi kart denebilir onun için beklenen performansı vermedi aşağısında kaldı baya milletin alma sebebi yeni nesil algısıyla ve bi çok düşük fiyatlı sistemde kulanılmasıyla alında
bütçenizi verin maksimum ne kadar olur ikinci el olurmu söyleyin yardımcı oliyimpeki 4060 yerine rx serisinden önerebilir misin bi kart
RX 7700 XT var diyorlar ama Ray Tracing performansını bilmiyoruz. Ben de 4060 Ti'de böyle; 60 FPS'ten çok fazla ve 1080p.peki 4060 yerine rx serisinden önerebilir misin bi kart
Bu oyun böyle güzel miydi hep yavRX 7700 XT var diyorlar ama Ray Tracing performansını bilmiyoruz. Ben de 4060 Ti'de böyle; 60 FPS'ten çok fazla ve 1080p.
Alıntıyı görüntüle
Tüm ayarlar ultra, Raytracing sayko ve DLSS 3 açık.
Alıntıyı görüntüle
CP 2077 oyunun açık dünyası > Diğer tüm oyunlar.Bu oyun böyle güzel miydi hep yav
Görüntü olarak güzel de içi boş yaCP 2077 oyunun açık dünyası > Diğer tüm oyunlar.
Night City'de arabayla gezmek aşırı güzel. Araba sürüşü çok keyifli ve şehirde yani çok güzel.
Gerçek hayat gibi dünyası. Kimse ile etkileşimiziz olmuyor .Görüntü olarak güzel de içi boş ya
Vatandan sistem alacağım muhtemelen bütçem de max 25kbütçenizi verin maksimum ne kadar olur ikinci el olurmu söyleyin yardımcı oliyim
4060 ti markası nedir bi de işlemciniz nedirRX 7700 XT var diyorlar ama Ray Tracing performansını bilmiyoruz. Ben de 4060 Ti'de böyle; 60 FPS'ten çok fazla ve 1080p.
Alıntıyı görüntüle
Tüm ayarlar ultra, Raytracing sayko ve DLSS 3 açık.
Alıntıyı görüntüle