çıkarmaz.Tavsiyem b450 s2h oyun amaçlı isede işlemci r3 3100soru başlıkta
uyumlu ama bence az koy b450m s2h alsoru başlıkta
anakartı var sadece işlemci alıcakuyumlu ama bence az koy b450m s2h koy
arkadaşım işlemcisini upgrade edicek 2600 e anakartı gigabyte a320m s2hçıkarmaz.Tavsiyem b450 s2h oyun amaçlı isede işlemci r3 3100
neden a329 aldın aslında izandaki işlemciyi değiştirsen daha mantıklı oluanakartı var sadece işlemci alıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşım işlemcisini upgrade edicek 2600 e anakartı gigabyte a320m s2h
sonra anakartı upgrade edicekse 3500 öneririm tabi bütçesi varsayok arkadaşımın anakartı o işlemcisini upgrade edecek
Çıkarmaz ama OC yapamazsın benim sana tavsiyem üzerine 100 lira koy B450M S2H al. Aynı zamanda sistemi sadece oyun amaçlı kuracaksan işlemciyi 3100 alıp anakartı yükseltirsen daha iyi olur.soru başlıkta
arkadaşım işlemcisini upgrade edecek. ekstradan anakart alacak bütçesi yok sadece işlemciÇıkarmaz ama OC yapamazsın benim sana tavsiyem üzerine 100 lira koy B450M S2H al. Aynı zamanda sistemi sadece oyun amaçlı kuracaksan işlemciyi 3100 alıp anakartı yükseltirsen daha iyi olur.
yayınlar yapıyor kendisi ve yayınları daha kaliteli olmasını istiyorÇıkarmaz ama OC yapamazsın benim sana tavsiyem üzerine 100 lira koy B450M S2H al. Aynı zamanda sistemi sadece oyun amaçlı kuracaksan işlemciyi 3100 alıp anakartı yükseltirsen daha iyi olur.
Tamam o zaman sıknıtsız kullanır.arkadaşım işlemcisini upgrade edecek. ekstradan anakart alacak bütçesi yok sadece işlemci
Mesaj otomatik birleştirildi:
yayınlar yapıyor kendisi ve yayınları daha kaliteli olmasını istiyor