Başlangıç da bios güncellemeden direkt işletim sistemi bu anakart'a kurulur mu?
İşlemci: AMD Ryzen5 5600
Desteklediği işlemciler;
Desteklediği işlemciler;
Anakart elinde var mı alacak mısın?Başlangıç da bios güncellemeden direkt işletim sistemi bu anakart'a kurulur mu?
Desteklediği işlemciler;
Direkt bios güncellemeden işletim sistemini kurdunuz değil mi?Ben aynı anakart ve işlemci ile belirttiğiniz gibi bir sorun yaşamadım.
Sorduğum soru ile bir alakası yok eğer ek para verip yükseltme için sorduysan sağol gerek yok.Anakart elinde var mı alacak mısın?
Ek para verme aynı paraya B450 al diyecektim. A520'ye para verilmez.Sorduğum soru ile bir alakası yok eğer ek para verip yükseltme için sorduysan sağol gerek yok.
Link atar mısınEk para verme aynı paraya B450 al diyecektim. A520'ye para verilmez.
https://www.epey.com/anakart/karsilastir/152390-862391/asrock-b450m-hdv_gigabyte-a520m-k-v2/ karşılaştırmaya göre bakarsak a520m k v2 daha avantajlı sadece hız aşırtma yok ama bazı yerlerde var deniliyor onuda tam anlamadımASROCK B450m-hdv R4.0 M.2 Matx Am4 Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASROCK B450m-hdv R4.0 M.2 Matx Am4 Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
A serilerinde çarpan kilidi kapalı overclock ihtimali yok yani. A520'nin B450'yi geçecek büyük bir artısı yok b450 şu durumda daha mantıklı kanımca.https://www.epey.com/anakart/karsilastir/152390-862391/asrock-b450m-hdv_gigabyte-a520m-k-v2/ karşılaştırmaya göre bakarsak a520m k v2 daha avantajlı sadece hız aşırtma yok ama bazı yerlerde var deniliyor onuda tam anlamadım
Overclock yapmayı pek düşünmüyorum ve sadece overclock üzerinden değerlendirmek anlamsız ram(oc-max) olsun hdmi sürümü olsun vesaire bunlarda avantaj ve dezavantaj konumunda bana göre.A serilerinde çarpan kilidi kapalı overclock ihtimali yok yani. A520'nin B450'yi geçecek büyük bir artısı yok b450 şu durumda daha mantıklı kanımca.
b450 de 3600 mhz destekliyor merak etme. zaten üstü imkansız gibi bir şey. HDMI sürümü de onboard kullanmayacaksan gereksiz.Overclock yapmayı pek düşünmüyorum ve sadece overclock üzerinden değerlendirmek anlamsız ram(oc-max) olsun hdmi sürümü olsun vesaire bunlarda avantaj ve dezavantaj konumunda bana göre.