Neler Yeni

Gigabyte Anakart OC Sorunu

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Arkadaşlar elimde GA-A320m DS2 Anakart var sanırım a320 çipsetli anakartlarda oc olmuyor gigabyte anasayfasında benim kartım için easy tune aracını kullanabileceğimden bahsediyor easy tune adlı programı indirdim fakat hata veriyor işlemcimin oc yi desteklemediğini söylüyor işlemcim a8 9600 amdnin sayfasında kilidi açık olarak gözüküyor

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
Arkadaşlar elimde GA-A320m DS2 Anakart var sanırım a320 çipsetli anakartlarda oc olmuyor gigabyte anasayfasında benim kartım için easy tune aracını kullanabileceğimden bahsediyor easy tune adlı programı indirdim fakat hata veriyor işlemcimin oc yi desteklemediğini söylüyor işlemcim a8 9600 amdnin sayfasında kilidi açık olarak gözüküyor
Anakartın desleklemiyor a320 serisi oc olmuyor malesef.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
A320 chipsetli anakartlarda Zen mimarili olmayan işlemcileri overclocklayabiliyorsun, A-serisi APU'lar, Athlon X4 bunlara örnek.
BIOS'tan yapabiliyor olman lazım, ama BIOS kısıtlaması olabilir.
Abdullah Bey A320 chipsetli anakart ile Zen mimarili olmayan işlemciye overclock yapmıştı, videosu mevcut.

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A320 chipsetli anakartlarda Zen mimarili olmayan işlemcileri overclocklayabiliyorsun, A-serisi APU'lar, Athlon X4 bunlara örnek.
Abdullah Bey'in A320 chipsetli anakart ile Zen mimarili olmayan işlemciye overclock yapmıştı, videosu mevcut.
Teşekkürler hemen bakıyorum

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abdullah Bey A320 chipsetli anakart ile Zen mimarili olmayan işlemciye overclock yapmıştı, videosu mevcut.
Teşekkürler 4.0 a çıkardım yük altında en fazla 59 derece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom