Neler Yeni

Gigabyte Aorus Oyuncu Monitörleri

Demirgazi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir Cihan Demir
Gigabyte Aorus CV27Q 165Hz 1Ms 8Bit Hbr ve Hdr Özellikli Oyuncu Monitörü Kullanan Arkadaşlar Varmı Aramizda yada Bu Monitör Hakkinda Bir Bilgisi Olan. Herhangi Bir Kronik Sorunu Mevcutmu (Ölü Piksel, Ghosting, Işık Sızması Vb. gibi) Tavsiye Edermisiniz?

Ekler

• Screenshot_20200325-153031_Gallery.jpg
    Screenshot_20200325-153031_Gallery.jpg
    295.6 KB · Hit: 56

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bu monitörü severim özellikleri de çok iyi sıkıntı çıkmaz sanıyorum ama sen yine de incelemelere filan bak çünkü 4000 TL vereceksen bu ışık sızması vs. olmaması lazım ama VA panelde ışık sızması çok olmaz

Demirgazi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir Cihan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu monitörü severim özellikleri de çok iyi sıkıntı çıkmaz sanıyorum ama sen yine de incelemelere filan bak çünkü 4000 TL vereceksen bu ışık sızması vs. olmaması lazım ama VA panelde ışık sızması çok olmaz
Bu Sebepten Sorun Cikarsa Garanti, Servis Vs. Gibi Sorun Yasamamak icin Arastiriyorum. Yabanci Sitelerdede Hic Sorun Yasayan Kimseyi Gormedim. Ama Turkiyeye Gelen Ürünler Sanki Biraz Sıkıntılı Ürünler Gibi Geliyor Bana. Yanılıyorda Olabilirim.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bu Sebepten Sorun Cikarsa Garanti, Servis Vs. Gibi Sorun Yasamamak icin Arastiriyorum. Yabanci Sitelerdede Hic Sorun Yasayan Kimseyi Gormedim. Ama Turkiyeye Gelen Ürünler Sanki Biraz Sıkıntılı Ürünler Gibi Geliyor Bana. Yanılıyorda Olabilirim.
Türkiye'ye sıkıntılı ürün gönderseler alanlar yazardı. Ayrıca ben monitörlerde asıl şikayetleri yabancı sitelerde görüyorum ?

Demirgazi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir Cihan Demir
Bu Monitörde Sorun Yasayan Yabancı Sitelerde Kimse Gormedim. Sahsen Ben Yakin Zamanda MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync LED Monitör Almıştım 3 Sefer Iade Verdim 3 undede Sorun Vardi. Bu Kadarda Tesadüf Olamaz Sanırım.

Demirgazi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir Cihan Demir
Ayrica Forum Sitelerini incelersen Yeni Nesil Oyuncu Monitörlerinde Sorun Yasayan Bir Cok Kişiyi Göreceksin. Bununla Alakali Bir Sürü Örnek Forum Sitelerindeki Maduriyetleri sana Gösterebilirim.

Top Bottom