Harbi mi? 2 fan aldım ben e nasıl olacak şimdi? Molex ve 3 pin oldunu nerden anlicam ki. Anakartta 2 tane pin girişi olsa oraya bağlardım yabir tane 3 pin giriş var
alacağın fanlarda hem molex hem 3pin varsa uc uca ekliyip ikiisini de takabilirsin
hiç olmadı dönüştürücü alırsın molexten 3 pinli fan girişineHarbi mi? 2 fan aldım ben e nasıl olacak şimdi? Molex ve 3 pin oldunu nerden anlicam ki. Anakartta 2 tane pin girişi olsa oraya bağlardım ya
senin anakartta sadece cpu_fan ve sys_fan girişi var onlar doluysa ya fan çoklayıcı almak zorundasın yada molexten dönüştürücü hangi fanı aldın ?Harbi mi? 2 fan aldım ben e nasıl olacak şimdi? Molex ve 3 pin oldunu nerden anlicam ki. Anakartta 2 tane pin girişi olsa oraya bağlardım ya
2 tane bundan aldımhiç olmadı dönüştürücü alırsın molexten 3 pinli fan girişine
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin anakartta sadece cpu_fan ve sys_fan girişi var onlar doluysa ya fan çoklayıcı almak zorundasın yada molexten dönüştürücü hangi fanı aldın ?
merak etmeyin hocam o fanda molex girişi var2 tane bundan aldım
psu dan molex kablo olur fandan çıkan kabloyu o psu dan çıkan molex e bağlayacaksınMolex girişi olunca ne oluyor? Yani nasıl takacağım? Cahilliğime verin fan konusunda bir bilgim yok
Haa yani anakart yerine psu tarafına bağlayacağım anladım hocam bunu biostan o şekilde de kontrol edebiliyorum mu?PSU dan molex kablo olur fandan çıkan kabloyu o PSU dan çıkan molex e bağlayacaksın