Neler Yeni

Gigabyte b450 s2h fan çoklayıcı kablo ile kullanımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Aydemir
Egzoz fanı kontrolcüden çıkan 4 pine bağlayacaksın ve sadece onu kontrol edeceksin
Bu arada coklayıcıdaki 4 pini bağladım egsoz fanına diğerlerini 3 pine 3 pine bağladım aynı şekilde 4 pine bağladığım fanıda kontrol edemiyorum uygulama üzerinden

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Bu arada coklayıcıdaki 4 pini bağladım egsoz fanına diğerlerini 3 pine 3 pine bağladım aynı şekilde 4 pine bağladığım fanıda kontrol edemiyorum uygulama üzerinden
Her zaman son hızda mı dönüyor egzoz fanı 4pin mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Aydemir
Her zaman son hızda mı dönüyor egzoz fanı 4pin mi?
Egsoz fanı 3 pinli tüm fanlar son hızda. Egsoz fanını direk anakarta takınca kontrol edilebiliyor. Ancak coklayıcının 4 pinlisine taksam bile hiçbiri kontrol edilemiyor

Ekler

• siv.PNG
    siv.PNG
    71.7 KB · Hit: 64

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Egsoz fanı 3 pinli tüm fanlar son hızda. Egsoz fanını direk anakarta takınca kontrol edilebiliyor. Ancak coklayıcının 4 pinlisine taksam bile hiçbiri kontrol edilemiyor
Sys fan 1 e takınca voltaj üzerinden kontrol ediliyor.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Eee ne yapmam lazım benim şimdi kasanın tüm fanları 3 pinli bunların hepsini birden nasıl kontrol edebilirim? Öndekiler tam devirde çok fazla ses yapıyor
Edemezsin (sanırım)

Kasanın kendi kontrolcüsü var mı?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Nasıl bı çoklayıcı almam gerekiyor ondekileride kontrol edebilmek için ?
dostum anakart üzerinden kontrol etmek istiyorsan ben yaptım sadece 7 renk var başka yok boşuna uğraşma bence kasa üzerinde kontrolcün varsa o daha iyi daha çok mod oluyor ayrıca fan hızını sadece biostan kontrol edebiliyorsun program üzerinden sadece 7 renk seçebiliyorsun. Başka bir şey yok

Top Bottom