Elimde başka işlemci yok direkt 5600x taksam bios ekranı gelirmi veya bios Update yapmama gerek kalırmı?
Anakartın kutusunda ryzen 3000-5000 gibi ibareler oluyor bi bak istersen. Ama muhtemelen çalışır. Ben b450ye 5600g takmıstım bios updatesiz çalışmıştı.Elimde başka işlemci yok direkt 5600x taksam bios ekranı gelirmi veya bios Update yapmama gerek kalırmı?
5600e uyumlu olduğunu biliyorum ama 5600x i hiç duymadım ondan dolayı sorma gereği duydum bir daha kargo iade işlemi felan uğraşmak istemiyorumHocam b450 kartlar ryzen 5000 serisine hazır olarak geliyor bios update atmanıza gerek yok
Hepsi öyle değil usta. Eski anakartlar 3000 uyumlu bile gelebilir.Hocam b450 kartlar ryzen 5000 serisine hazır olarak geliyor bios update atmanıza gerek yok
Anakartın kutusunda ryzen 3000-5000 gibi ibareler oluyor bi bak istersen. Ama muhtemelen çalışır. Ben b450ye 5600g takmıstım bios updatesiz çalışmıştı.
Sağolun hocam içimi rahatlattınız gönül rahatlığıyla alabilicem işlemcimiHepsi öyle değil usta. Eski anakartlar 3000 uyumlu bile gelebilir.
Kutuda 5000 uyumlu diyip 5600'e uyumsuz olan bile olabilir. Sonradan çıktı çünkü.
Arkadaşın anakart hepsini destekliyor, sıkıntı etmesine gerek yok.,
B450M K (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
Hepsi öyle değil usta. Eski anakartlar 3000 uyumlu bile gelebilir.
Kutuda 5000 uyumlu diyip 5600'e uyumsuz olan bile olabilir. Sonradan çıktı çünkü.
Arkadaşın anakart hepsini destekliyor, sıkıntı etmesine gerek yok.,
B450M K (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
Güncel gelmiş bu.Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağolun hocam içimi rahatlattınız gönül rahatlığıyla alabilicem işlemcimi
Benim anakart şuan kasanın içinde işlemci ekran kartım yok şuan onlarda gelicek yakın zamandaHocam piyasadaki b450 anakartlar,ryzen 5000 serisine uyumlu olarak geliyor.ama bu değil ki hepsi 5000 nesil olarak gelecek diye dediğiniz doğru
Benim anakart şuan kasanın içinde işlemci ekran kartım yok şuan onlarda gelicek yakın zamanda
Kutunun üzerinde yazıyorsa sorunsuz çalıştırır güle güle kullan.Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağolun hocam içimi rahatlattınız gönül rahatlığıyla alabilicem işlemcimi
Kutunun üzerinde yazıyorsa sorunsuz çalıştırır güle güle kullan.
Sağol çok teşekkür ederimKutunun üzerinde yazıyorsa sorunsuz çalıştırır güle güle kullan.
Sağolun hocam çok teşekkür ederimHayırlı olsun,demek düşer hocam bize de.