Neler Yeni

Çözüldü✓ GIGABYTE B450m S2H bios güncelleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Pamir
İyi akşamlar arkadaşlar,
GIGABYTE B450m S2H ve Ryzen 5 3600'ü birlikte kullanıyorum. BIOS sürümünü kontrol ettiğimde f52 olduğunu gördüm. BIOS güncellemesi yapmak istiyorum. Araştırdığımda bios güncellemesini eski nesil işlemciyle yapmam gerektiğini söylediler. Yoksa görüntü alamazmışım. Fakat şu an da görüntü alıyorum ve kafam karışık. İşlemci değiştirmeden f63d sürümüne güncellersem sorun olur mu acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Bünyamina

80+ Platinum
İyi akşamlar arkadaşlar,
GIGABYTE B450m S2H ve Ryzen 5 3600'ü birlikte kullanıyorum. BIOS sürümünü kontrol ettiğimde f52 olduğunu gördüm. BIOS güncellemesi yapmak istiyorum. Araştırdığımda bios güncellemesini eski nesil işlemciyle yapmam gerektiğini söylediler. Yoksa görüntü alamazmışım. Fakat şu an da görüntü alıyorum ve kafam karışık. İşlemci değiştirmeden f63d sürümüne güncellersem sorun olur mu acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
anlatmak istedikleri 5 5500 5 5600 5 5600x vb işlemcileri takarsan bu işlemcilerle uyumlu bios güncellemen gerekir sen şuan herhangi bir şey yapmayacaksan bios güncellemene gerek yok bence ha istersen yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Pamir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler başka bir sorum daha var. BIOS güncellerken elektrik kesilirse diye nasıl yedek alabilirim

Bünyamina

80+ Platinum
Teşekkürler başka bir sorum daha var. BIOS güncellerken elektrik kesilirse diye nasıl yedek alabilirim
Elektrik kesilirse muhtemelen yapacak bir şey yok tam emin değilim ama yedek falan yok o anakartta
birde kesilmez neden kesilsin 5 dk süren bir işlem zaten

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı
Sorun olmaz şimdiki işlemcinle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Pamir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığım soğutucu bu: Dark Freezer X90
Yukarıdaki linkteki gibi voltajı düşürsem yararıma olur mu sıcaklığı ölçmedim fakat çok ısınmıyor gibi
Elektrik kesilirse muhtemelen yapacak bir şey yok tam emin değilim ama yedek falan yok o anakartta
birde kesilmez neden kesilsin 5 dk süren bir işlem zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,751
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24
Top Bottom