yukarıda belirttiğim model anakart ve işlemcim mevcut sıvı soğutma kullanıyorum corsair h100 az çok bilgim var ama doğru bilgi almadan yapmak istemedim maksimum ne yapabilirim overclock olarak teşekkür ederim şimdiden yardımınız için
ilk slikon testi yapsam olur mu peki onu nasıl yaparım bilmiyorum gerçi ama
cpu beslemesi soğutuculu olan s2h mı?anladım çok teşekkür ederim deneye deneye maks ulaşabildiğim frekansı yazacağım
Bendeki anakart o.c için oldukça elverişli işlemci sogutucum yetersiz bi dönem 5.4ghz o.c yaptım ama 80c oluyordu gerek olmadığını düşünüp geri stok ayarlara döndüm. Suanki sogutucumun petekleri tıkanmaya başladı şuan umursamıyorum ileride 360mm geçeceğim.yukarıda belirttiğim model anakart ve işlemcim mevcut sıvı soğutma kullanıyorum corsair h100 az çok bilgim var ama doğru bilgi almadan yapmak istemedim maksimum ne yapabilirim overclock olarak teşekkür ederim şimdiden yardımınız için
Bendeki anakart o.c için oldukça elverişli işlemci sogutucum yetersiz bi dönem 5.4ghz o.c yaptım ama 80c oluyordu gerek olmadığını düşünüp geri stok ayarlara döndüm. Suanki sogutucumun petekleri tıkanmaya başladı şuan umursamıyorum ileride 360mm geçeceğim.
bunu gerçekten bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ona göre kontrol edip cevap vereyim tekrarcpu beslemesi soğutuculu olan s2h mı?
5.4 mü çok fazlaymışBendeki anakart o.c için oldukça elverişli işlemci sogutucum yetersiz bi dönem 5.4ghz o.c yaptım ama 80c oluyordu gerek olmadığını düşünüp geri stok ayarlara döndüm. Suanki sogutucumun petekleri tıkanmaya başladı şuan umursamıyorum ileride 360mm geçeceğim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Islemci beslemeni aşırı yüklenirse arızalanabilir buda anakarti garanti dışı yapar.
Bak işlemcinin yanina ufak aliminyum soğutucu varmibunu gerçekten bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ona göre kontrol edip cevap vereyim tekrar
Bendeki r5 7600 stok 5.1 5.4 o.c ettimbunu gerçekten bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ona göre kontrol edip cevap vereyim tekrar
5.4 mü çok fazlaymış
siyah Alüminyum bir parça varBak işlemcinin yanina ufak aliminyum soğutucu varmi
Bendeki r5 7600 stok 5.1 5.4 o.c ettim
kurdum ama sağ tarafta o bilgiler bende gözükmüyor videodaki gibi anlamadım hatta fotoğraf paylaşayım bir dakikaburdan öğrenebilirsin ama kullanma şeklini youtube ile öğren
ClockTuner for Ryzen (CTR) v2.1 RC5 Download
Download ClockTuner for Ryzen (CTR), Guru3D is the official download partner for this handy utility that can possibly boost ZEN2 processor performance on your PC....www.guru3d.com
biraz abdulahin yaptığı değerin cok çıkmadan üzerine çıkabilirsin soğutucu var nasıl olsa yapabiliyorsan anakartı fanla destekle.siyah Alüminyum bir parça var
siyah Alüminyum bir parça var
kurdum ama sağ tarafta o bilgiler bende gözükmüyor videodaki gibi anlamadım hatta fotoğraf paylaşayım bir dakika