b760a geçeceksen buna geçmeni öneririmİ5 13400f
Rtx 4060ti 8gb li bir sistemim var. Elimdeki anakart gigabyte h610m h v2 b760m e yukseltmeyi dusunuyorum. Sizce gerek var mı?
hocam gereksiz gibi onun yerine para biriktir sistemide satışa koy ddr5 e geç yavaştan malum tr de yaşıyoruz zamlar başlamadan almak lazımİ5 13400f
Rtx 4060ti 8gb li bir sistemim var. Elimdeki anakart gigabyte h610m h v2 b760m e yukseltmeyi dusunuyorum. Sizce gerek var mı?
ddr5e geçmesi için sistemi niye satıyor?hocam gereksiz gibi onun yerine para biriktir sistemide satışa koy ddr5 e geç yavaştan malum tr de yaşıyoruz zamlar başlamadan almak lazım
hocam daha yüksek bi ekran kartı daha yüksek bir işlemci daha yüksek bir ram ?ddr5e geçmesi için sistemi niye satıyor?
sistemi yükselt de hocam ddr5e geçmek için deyince anlaşılmıyor yani çünkü işlemcisi ekran kartı kötü değilhocam daha yüksek bi ekran kartı daha yüksek bir işlemci daha yüksek bir ram ?
hocam şuan 8gb vram yeterli ama 2 yıl içinde yetmeyecek gibi duruyor erkenden imkan varsa geçmek daha iyisistemi yükselt de hocam ddr5e geçmek için deyince anlaşılmıyor yani çünkü işlemcisi ekran kartı kötü değil
sistemi yükselt de hocam ddr5e geçmek için deyince anlaşılmıyor yani çünkü işlemcisi ekran kartı kötü değil
Hocam 2 yıl önce de aynısı deniyordu muhtemelen 50xx serisinde de VRAMler beklendigi kadar olmayacak. Hatta yeni teknolojimiz var diyip 8gb den devam edebilirler bile.hocam şuan 8gb vram yeterli ama 2 yıl içinde yetmeyecek gibi duruyor erkenden imkan varsa geçmek daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu siteyi gördünüz mü daha önce oradan hiç satın alan birini fln tanıyor musunuz ?Genetik Maverick AMD Ryzen 5 7600x 16GB DDR5 Nvidia RTX 4080 SUPER 1TB m.2 NVMe SSD Hazır Sistem Fiyatı
Genetik-Maverick Genetik Maverick AMD Ryzen 5 7600x 16GB DDR5 Nvidia RTX 4080 SUPER 1TB m.2 NVMe SSD Hazır Sistem Teknogenetik.com 'dawww.teknogenetik.com
valla devam ederlerse vururum oyun yapımcılarını gittim sattım ekran kartını daha yüksek ile değiştirdimHocam 2 yıl önce de aynısı deniyordu muhtemelen 50xx serisinde de VRAMler beklendigi kadar olmayacak. Hatta yeni teknolojimiz var diyip 8gb den devam edebilirler bile.
Bence durum oyun yapımcılari ile değil Nvidia ile alakalı hocamvalla devam ederlerse vururum oyun yapımcılarını gittim sattım ekran kartını daha yüksek ile değiştirdim
amd nvidia artık hangisi ise bilemiyorumBence durum oyun yapımcılari ile değil Nvidia ile alakalı hocam