Sizinki normal versiyonu mu 2 olan mı
Renkleri nasıl hocam srgb si 125 iyi mi nasıl veriyor bide hdr var mı bundaGIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam içinden dp kablosu çıkmıyor galiba nerden alınmalıGIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Dolar dün 19. 26 Ya fırladı. her şey olabilir hocam teşekkürler. Eğer mağazada test varsa gidip alıcam iftardan sonraSeçimden sonra her türlü dolar yükselecek kim kazanırsa kazansın. Dış borç almış başını gitmiş. Yalnız seçimden sonra değişim olursa 2 seneye toparlanma olabilir. Bir de fiyatlar şu an çok cazip elektronikte. 1 sene önce asgari 4250 iken 4-5 aylık asgari ücretle sistem kurulurken şimdi 2,5 asgari ücrete muadil sistem kurabiliyorsun dolar %20 değer kazanmasına rağmen.
Hiç bilmiyorum bu konuları dostum dp olarak dp çıkmıyor inca dp almıştım iki yıl önce onun kullanıyorum 40 liraya almıştımRenkleri nasıl hocam srgb si 125 iyi mi nasıl veriyor bide hdr var mı bunda