Neler Yeni

Gigabyte g24f 2 mi asus tuf vg249q3 mı direk alıcam cevap verirmisiniz

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
5k bütçe içinde bundan iyileri varsada söylerseniz seviniriö

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mustafa Aydemir
hocam bende g24f2 var açıkcası monitör hakikaten güzel premium hissiyatı var fakat altını çiziyorum bende olan ve başkalarında da gördüğüm şikayet açan arkadaşlar monitörde genelde garantisi bittikten sonra çıkan yatay çizgi sorunundan muzdarip o yüzden farklı alternatifler doğrultusunda bir kaç model daha kafanızda belirleyip onlar içinden genel bi tercih yapmanız daha mantıklı olur asus modelinide bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende g24f2 var açıkcası monitör hakikaten güzel premium hissiyatı var fakat altını çiziyorum bende olan ve başkalarında da gördüğüm şikayet açan arkadaşlar monitörde genelde garantisi bittikten sonra çıkan yatay çizgi sorunundan muzdarip o yüzden farklı alternatifler doğrultusunda bir kaç model daha kafanızda belirleyip onlar içinden genel bi tercih yapmanız daha mantıklı olur asus modelinide bilmiyorum

bu arada konuyu şimdi tekrar okuyunca hatırladım arkadaşın yaşadığı sorunda sizin asus monitördeymiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,439
Üyeler
164,670
Son üye
Konuşandomates
Top Bottom