Hasdur Bakiye
80+ Bronze
hocam aldığınız kaç gün olduÖlü pixel çıktı mı sizde? Bende bir tane çıktı maalesef. İade edeyim mi?
hocam aldığınız kaç gün olduÖlü pixel çıktı mı sizde? Bende bir tane çıktı maalesef. İade edeyim mi?
Ulan ***** insan seni, Renk Doğruluğu önemli diyince ne anlıyorsun sen ? Hayatında kaç kere 10 bin üstü monitör kullandın da burada yalan yanlış bilgiler veriyorsun. Gamut Coverage dediğin şeyin %100 olması bulunduğı renk uzayı'nın tamamını gösterebilmesi demek, bunun üstüne çıkması da çok zordur ki normal bir insan için fazladır. Gamut Volume ise daha farklıdır, %100'ün üstüne çıktıkça renk sayısı ve renk canlılığı artar. Yani yazılan değerler strateji değil. Bilmediğin şeyler hakkında konuşma.6bit + frc monitör doğru renk kalitesi asla vermez hadi naaş
2 gün olduhocam aldığınız kaç gün oldu
HDMI 1.4 kablo tak 8 bite düşerHocam Orası Ayrı Bu Fiyat Bandında Gerçek 10Bit Panel İmkansız Zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben HDMI 2.0 İle Bu Değerleri Alıyorum
Biliyorum Gerçek 10Bit Verimi Alamazsın Zaten Bu FiyatlaraHDMI 1.4 kablo tak 8 bite düşer
DP 1.2 kablo tak 8 bite düşer
sinyal kalitesiyle renk kalitesi aynı şey değildir
Hocam monitörü aldım ya, bu fiyat bandında başka kaliteli yok.Ulan ***** insan seni, Renk Doğruluğu önemli diyince ne anlıyorsun sen ? Hayatında kaç kere 10 bin üstü monitör kullandın da burada yalan yanlış bilgiler veriyorsun. Gamut Coverage dediğin şeyin %100 olması bulunduğı renk uzayı'nın tamamını gösterebilmesi demek, bunun üstüne çıkması da çok zordur ki normal bir insan için fazladır. Gamut Volume ise daha farklıdır, %100'ün üstüne çıktıkça renk sayısı ve renk canlılığı artar. Yani yazılan değerler strateji değil. Bilmediğin şeyler hakkında konuşma.
İyi yapmışsınız hocam, güzel monitör, pişman etmez.Hocam monitörü aldım ya, bu fiyat bandında başka kaliteli yok.
Hocam sizce bu fiyat bandında hangi monitör tercih edilmeli? Omen'nin fiyatı 4000'e düşerse onu alabilirim fakat fiyatı düşmezse alternatif olarak 3400-3800 arası sizce hangi monitörler alınabilir?HDMI 1.4 kablo tak 8 bite düşer
DP 1.2 kablo tak 8 bite düşer
sinyal kalitesiyle renk kalitesi aynı şey değildir
Hocam sizce bu fiyat bandında hangi monitör tercih edilmeli? Omen'nin fiyatı 4000'e düşerse onu alabilirim fakat fiyatı düşmezse alternatif olarak 3400-3800 arası sizce hangi monitörler alınabilir?
Evet hocam bende omeni düşünüyorum. Monitör araştırması yaparken sizin donanımhaberdeki omen incelemenize denk gelmiştim. Birkaç hafta önce amazonda 4500 idi fakat fiyatı yüksek gelmişti(black friday'deki fiyatını(3400) gördükten sonra). Şimdi daha çok arttı 5800 oldu. Birkaç ay bekleyeceğim, indirime girmezse mecburen başka monitör alacağım. Sizce bu konu başlığındaki iki monitörden birini tercih edecek olsanız hangisini seçerdiniz veya 4000'i geçmeyecek farklı bir monitör tercihiniz ne olurdu?Paneli budur ben 1 yıldır kullanıyorum 1 yıl önce 4500 TL ye aldım kutusu açılmamış amazondan bulursan hiç kaçırma
Ürünlerin panelini araştırarak al lafla panele iyi demek olmaz
24,5" Tüm oyuncu panellerin listesi (Renk gamı yüksekten düşüğe doğru sıralanmış)
24.5 inch Gaming LCD Panel List (58 models)(1/2) - Panelook.com
All 24.5 inch Gaming LCD Panel (58 models), 24.5 LCD Panel datasheet download, 24.5 LCD Panel agent & distributor, 24.5 LCD Panel price, 24.5 LCD Panel stock, 24.5 LCD Panel model filter, 24.5 LCD Panel model compare.www.panelook.com
Alıntıyı görüntüle
G24-20 bende var bu arada merak ettiğini sorabilirsin.